O vreau inapoi. am nevoie de sfaturi practice
Scris 22 June 2009 - 09:32 AM
Am avut o relatie de aproape 2 ani si ne-am despartit. Ne-am certat (am vorbit foarte urat cu ea) si a zis ca in momentul acela ne despartim. Am facut tampenia s-o contactez zilnic, sa-i spun c-o iubesc, sa-mi cer scuze si sa-i spun ce simt pt ea. Mi-a spus ca ma iubeste dar nu ar mai putea relua relatia cu mine si ca ramanem prieteni. Am sa merg cu ea la mare 2 saptamani, o sa stau in camera cu ea, dar...ca prieteni. Ce as putea face s-o recuceresc? Nu ma intereseaza alta.
Am 21 de ani. Ea 18.
Relatia noastra a avut suisuri si coborasuri (adica ne mai certam, ne impacam). N-am inselat-o niciodata si nici ea.
Am 21 de ani. Ea 18.
Relatia noastra a avut suisuri si coborasuri (adica ne mai certam, ne impacam). N-am inselat-o niciodata si nici ea.
Scris 22 June 2009 - 09:59 AM
E ca si rezolvat.
Eu zic sa te multumesti ca nu ti-a dat un ignore complet.
Altii ar ucide sa fie in pozitia ta privilegiata.
Eu zic sa te multumesti ca nu ti-a dat un ignore complet.
Altii ar ucide sa fie in pozitia ta privilegiata.
Scris 22 June 2009 - 10:17 AM
pai sunt toate sansele sa va impacati...daca mergeti impreuna la mare...nu fi disperat....e locul potrivit sa o recucersti...dar nu exagera...adica lasa sexul un pic deoparte..... si incearca sa o cuceresti cu chestii romantice,sa o surprinzi placut
Scris 22 June 2009 - 10:31 AM
Dati-mi un motiv sa cred ca sunt sanse sa ne impacam, din moment ce a spus ca NICIODATA nu s-ar mai impaca, din motivul ca am jignit-o si s-au adunat prea multe in timp. Ar mai trebui s-o sun sau sa ne intalnim pana mergem la mare? A spus ca la mare sa nu-mi fac sperante sau iluzii ca ne vom impaca.
Spuneti-mi mai clar ce ar trebui sa fac. Forumul e ultimul loc in care as apela...dar sunt efectiv terminat din punct de vedere sentimental si am nevoie de o parere.
cam da...
Spuneti-mi mai clar ce ar trebui sa fac. Forumul e ultimul loc in care as apela...dar sunt efectiv terminat din punct de vedere sentimental si am nevoie de o parere.
Lily Anne, la Jun 22 2009, 11:29 AM, a spus:
ai injurat-o de mama?
cam da...
Scris 22 June 2009 - 10:38 AM
mama ei a fost injurata, violata, agresata verbal si fizic de tatal ei?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Iubire neimpartasita
ultima greseala facuta in dragoste...... |
beggar | 64 | 13.462 |
|
Bunica il insala pe bunicul | extasyemp | 5 | 37 |
|
Māndrie, prejudecăţi şi bariere sociale ... | Micaela06 | 71 | 3.854 |