Sunt in dilema Sfaturi
Scris 07 April 2009 - 11:50 PM
Scris 07 April 2009 - 11:57 PM
Pur si simplu nu are rost... Ti-a demonstrat-o si el prin gasca de femei cu care ai fost inlocuita.
Parere sincera.
Scris 08 April 2009 - 12:29 AM
Scris 08 April 2009 - 01:11 AM
roxy_sweet06, la Apr 8 2009, 12:50 AM, a spus:
Ce ai scris mai sus, e iubirea pe care eu o văd ideală : ca doi oameni să fie ca fraţii, să vorbească orice. Nu ştiu cāţi ani are el, dar, dacă face aşa cum ai scris, īncă nu şi-a ales drumul īn viaţă, deoarece, nu e foarte responsabil de faptele şi de trăirile lui. De obicei, oamenii de acest fel au nevoie de mulţi ani pentru a se maturiza. Spun asta, pentru că am trecut şi eu printr-o experienţă asemănătoare.
Aceasta postare a fost editata de lupini: 08 April 2009 - 01:14 AM
Scris 08 April 2009 - 06:16 AM
roxy_sweet06, la Apr 7 2009, 11:50 PM, a spus:
...l-ai iubit, respectat etc si ai avut incredere in el pentru ce a fost el ca frate fata de tine. Si tu il vezi prin acea imagine. Atunci nu vedeai masculul din el. Acum ti s-a revelat in toata splendoarea lui.
Da, asa cum au spus si iuzerii mai sus, din pacate, tu nu poti fi pentru el FEMEIE, pentru ca el te stie de.....buddy, amica buna si folositoare la orice. cu tine se simte safe, undercover. Si esti momeala perfecta pentru a trezi interesul altor fete.
Din cauza a ceea ce el ti-a lasat in suflet si bun si rau nu poti avea alt prieten acuma.
E greu de tot, dar eu zic ca TREBUIE sa accepti cruda si nemiloasa realitate, aceea ca el nu te iubeste, nu te va iubi, pentru ca efectiv NU POATE.
Si nu esti tu de vina, chiar daca asa te face sa te simti, ultimul rahat de pe pamant.
Oricum, daca esti o fata desteapta, asta e vaccinul pentru relatiile viitore. Trust me, i know.
Trebuie sa ma crezi, pentru ca am luat-o si eu exact, exact ca tine. Aidoma.
Dezamagirea si durerea aproape te sufoca, dar TREBUIE SA ACCEPTI. Si sa incerci ceva sa-i fie putin mai usor.
Intr-un timp eu am ales munca habotnica. Nu-i nici asta o solutie. Apoi alte relatii, oricum , oriunde, oricine, no matter what. Si asta e foarte, foarte gresit. Dar de fiecare data mi-am amintit de "el" si m-am oprit exact la timp. De asta am zis de vaccinul...."antigripal".
Nimeni si nimic nu-ti poate usura povara. I know. Sorry for you, my darling.
Scris 08 April 2009 - 07:44 AM
Va place sa va chinuiti...sa fiti chinuite...sau cand totul este ok, gasitit o problema de care sa va legati
Lasa-l...uita-l...desi,stim majoritatea de aici ca asta nu se va intampla.
Scris 08 April 2009 - 07:44 PM
Scris 08 April 2009 - 08:07 PM
roxy_sweet06, la Apr 8 2009, 07:44 PM, a spus:
Iubito...cu cat suferi mai mult si dai sa se intelega lucrul acesta..cu atat el...triumfa.
Asculta-ma ...cand e sa te iubeasca face tot ce poate ca sa iti arate acest lucru.
Cand nu...nu a fost sa fie...ai batut la o poarta aiurea...ai confundat-o.
Esti prea buna sa iti irosesti sentimentele pe el.
Sunt altii care te-ar diviniza pentru trairile tale...nu ramane agatata de sentimentul ala care era din start irosit...!
Crede-ma!
Scris 08 April 2009 - 09:38 PM
Scris 08 April 2009 - 09:41 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nesiguranta in relatie | deiutza1234 | 107 | 4.210 |
|
Oare cum se explica asta?:| | Chasethedream | 22 | 2.527 |
|