Pana la ce varsta ti-a crescut penisul?
Scris 19 November 2008 - 06:39 PM
Salutare tuturor
Vreau si eu sa stiu pana la ce varsta creste un penis si pentru ca pareri sunt foarte multe,de genu pana la 18 sau 21 de ani...m-am gandit sa fac un fel de statistica singur:D...Adica sa fac o medie a raspunsurilor celor care vor sa ma ajute...deci nu vreau alte detalii sau cine stie ce discursuri...doar sa-mi raspundeti pana la ce varsta penisul doumneavoastra a crescut...va multumesc anticipat
Vreau si eu sa stiu pana la ce varsta creste un penis si pentru ca pareri sunt foarte multe,de genu pana la 18 sau 21 de ani...m-am gandit sa fac un fel de statistica singur:D...Adica sa fac o medie a raspunsurilor celor care vor sa ma ajute...deci nu vreau alte detalii sau cine stie ce discursuri...doar sa-mi raspundeti pana la ce varsta penisul doumneavoastra a crescut...va multumesc anticipat
Scris 19 November 2008 - 06:40 PM
Stai linistit ca nu-ti mai creste,gata...ai dat-o in bara!
Scris 19 November 2008 - 06:52 PM
speedy_10, la Nov 19 2008, 06:39 PM, a spus:
Salutare tuturor
Pana la maxim 21 de ani. Asta stiu si eu.
Scris 19 November 2008 - 10:39 PM
Draga speedy 10.
In primul rand, si asta evident daca ai doar 10 ani, o sa-ti mai creasca.
Ceea ce iti doresc si tie, evident daca ai doar 10 ani.
Atentie, sa ai grija sa nu creasca mai repede si mai mare decat tine.
Astfel incat sa zicem la 30 de ani sa nu se uite lumea la tine si sa zica, buna ziua p ce esti, in loc sa zica buna ziua speddy care esti.
Ceea ce sincer ma indoiesc, la ce hal de intrebari puneti, fi-v-ar lectura.
Ca numa` prostii cititi.
Asa.
Si acum ca ai cinci raspunsuri, poti face si o medie.
In primul rand, si asta evident daca ai doar 10 ani, o sa-ti mai creasca.
Ceea ce iti doresc si tie, evident daca ai doar 10 ani.
Atentie, sa ai grija sa nu creasca mai repede si mai mare decat tine.
Astfel incat sa zicem la 30 de ani sa nu se uite lumea la tine si sa zica, buna ziua p ce esti, in loc sa zica buna ziua speddy care esti.
Ceea ce sincer ma indoiesc, la ce hal de intrebari puneti, fi-v-ar lectura.
Ca numa` prostii cititi.
Asa.
Si acum ca ai cinci raspunsuri, poti face si o medie.
Scris 19 November 2008 - 10:39 PM
Asta e cel mai bun topic de pe tot roportalul !!!
Pai sa vedem, e inca in crestere !
Scris 19 November 2008 - 10:43 PM
Asteptam sa se deschida si alt topic: "La ce varsta apare penisul?"
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
daca te desparti de cineva si pretinzi ca il iubesti,poti oare sa treci asa repede peste relatie? | hellen_girl85 | 20 | 13.108 |
|
live long enough to find the right one. | kisstina | 17 | 6.778 |
|
O castorie rapida cu un barbat mult mai in varsta
il cunosc de putin timp. eu am 19,el 43 |
Yvo | 75 | 17.091 |
|
mi-a dat papucii.. | green_apple | 25 | 8.111 |
|
Ce parere aveti despre o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul
|
delia delia | 68 | 14.944 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis