windows uptades
Scris 11 September 2008 - 09:29 AM
Salut !
Daca ai windouws cu licenta si alete programe fara licenta poti face update la windows fara probleme?
Multumesc!
Daca ai windouws cu licenta si alete programe fara licenta poti face update la windows fara probleme?
Multumesc!
Scris 11 September 2008 - 09:49 AM
ali_ali_ali, la Sep 11 2008, 10:29 AM, a spus:
Salut !
Multumesc!
Multumesc!
Da ! Ce interes ar avea cei de la Microsoft sa-i protejeze pe altii impotriva pirateriei ?
Nu reusesc sa combata pirateria nici macar pt sistemul lor de operare !
Scris 12 September 2008 - 09:51 AM
eu fac updateuri de cand am windowsuri originale si pana acum nu am avut nici un fel de problema cu ele....stiu ca e scary sa faci update-uri cand vi prima oara la OS original dar e pt binele sistemului...
Scris 16 September 2008 - 03:15 AM
Enervant, la Sep 13 2008, 02:04 AM, a spus:
nu pot sau nu vor?!
de ce nu ar vrea ?? pierd anual cel putin cateva sute de milioane de parai pt treaba asta si nici nu se pune problema ca nu ar fi platiti indeajuns pt munca pe care o fac. de-aia au si scos vista, pt ca au stiut ca o vreme nu se va mai putea face versiune pirat. peste 10 ani or sa vina cu un nou proiect, mult mai ambitios si mai avansat.
Scris 16 September 2008 - 08:37 AM
Enervant, la Sep 13 2008, 02:04 AM, a spus:
nu pot sau nu vor?!
Nu vad cum ar putea atata timp cat fiecare isi implementeaza propriul sistem de protectie. Cum ar putea verifica Microsoft ca softul este licentiat sau nu? Dar nu m-as mira sa apara un SDK care sa permita altor aplicatii sa foloseasca sistemul de licente si de update Microsoft. Atunci intr-adevar s-ar putea verifica.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Damn Small Linux NIC Problem
Probleme la placa de retea |
whistler | 1 | 2.822 |
|
pop-up enervant la windows WINCTR~1.EXE | Nebb. | 2 | 4.453 |
|
Cine stie ceva despre noul Windows