sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Concert Jose Carreras in Timisoara 20 iulie, strandul Tineretului Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   m_simonika 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-July 08

Scris 06 July 2008 - 10:34 PM

Unul dintre cei mai renumiţi tenori ai lumii, Jose Carreras, va urca pe scena Ştrandului Tineretului din Timişoara, în 20 iulie. Tenorul spaniol se află în plin turneu internaţional, iar Timişoara este singurul oraş din România inclus pe harta concertelor sale.

Alături de maestrul Jose Carreras vor urca pe scena orchestra Filarmonicii Banatul sub bagheta lui David Gimenez, nepotul maestrului Carreras.

S-au pus în vânzare 7 964 de bilete, pe 4 categorii, cu următoarele preţuri:

VIP : 800 lei

Platina (categoria 1): 200 lei

Gold (categoria 2): 150 lei

Silver (categoria 3): 120 lei

Bronz (categoria 4): 100 lei

La masă cu Carreras

O premieră în istoria megaevenimentelor artistice la Timişoara o constituie Cina festivă cu maestrul Jose Carreras, care va avea loc la Yacht Club Timişoara.

Doar 150 de admiratori vor putea participa la Cina cu Maestrul: acesta este numărul biletelor speciale puse în vânzare la preţul de 800 de lei, tarif în care sunt incluse accesul şi parcarea VIP, locurile VIP la concert şi locurile la cina festivă.

Concertul este organizat de Consiliul Local Timişoara, Primăria Timişoara, Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely şi Asociaţia Culturală Arte Factum, sub patronajul primarului Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, şi are un deviz estimativ de cca 400 000 de euro, sumă care se va întregi din vânzarea de bilete şi contribuţia sponsorilor şi a suporterilor evenimentului. Consiliul Local Timişoara susţine cu suma de 600 000 de lei acest eveniment.

Beneficiile obţinute în urma Concertului Jose Carreras vor fi 100% destinate altor proiecte culturale şi caritabile, realizate de Asociaţia Culturală Arte Factum. Garanţi ai realizării acestei componente cultural-filantropice a proiectului vor fi Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim - Cavaleri de Malta, Federaţia Prioratelor Autonome şi Asociaţia Timisensis Timişoara.

Ştrandul va fi special amenajat

Unul dintre cele mai importante beneficii ale acestui eveniment pentru Timişoara este reabilitarea şi relansarea în circuitul artistic al unui spaţiu de mare frumuseţe al oraşului: Ştrandul Tineretului. El va fi reamenajat special pentru acest concert, prin efortul Primăriei Timişoara şi al organizatorilor evenimentului: vor fi cumpărate noi scaune, va fi shimbată scena, reorganizate căile de acces, ameliorate parcările etc.

Cei din Timisoara pot rezerva bilete la numarul de telefon: 0726445744
0

#2 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 07 July 2008 - 11:28 PM

Alături de maestrul Jose Carreras vor urca pe scena orchestra Filarmonicii Banatul sub bagheta lui David Gimenez, nepotul maestrului Carreras.
oho
show in buna regula in cazul asta
0

#3 Utilizator offline   Florin Bosilcov 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-July 08

Scris 08 July 2008 - 11:01 AM

Foarte frumos din partea Primariei sa-l aduca pe Carreras la noi. Eu mi-am luat deja bilete, dar numai asa, de curiozitate, mai sunt? Ca din cate am auzit eu, ar fi pe terminate...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Kyiv Modern-Balet - Ballet Fragment, "Rain" Ea.  0 398
Replici noi Cursuri de actorie!
Cursuri de actorie pentru toate varstele.
Scoala Q-Feel  1 2.340
Replici noi Mini-festival de teatru P@py  1 2.660
Replici noi Cehov Ea.  9 2.586
Replici noi salut erdy  1 2.349