sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ACUPUNCTURA- O MINUNE! ACUPUNCTURA, EFICIENTA MAXIMA Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Lucia Manta 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 08

Scris 29 May 2008 - 01:09 PM

:stars: Buna ziua, dragilor! Va rog mult de tot sa ma indrumati catre un cabinet de acupunctura. As vrea sa fac acupunctura, dar cu un medic chinez. Am auzit ca exista un cabinet pe Bd. Magheru, unde isi desfasoara activitatea un medic chinez. In ultima instanta as dori sa ma trateze si un medic roman. Am mai facut acupunctura si este f. eficace, daca medicul este f. iscusit. Dupa cateva sedinte de acupunctura, ani buni de zile nu am mai avut probleme cu sanatatea. Mentionez ca am diagnosticele urmatoare: adenom hipofizar, endometrioza genitala, chisturi ovariene, hipotiroidie, rinosinuzita, cervicita cronica. Va multumesc nespus de mult pentru atentie si astept cu interes raspunsurile dvs. Va doresc sanatate, soare in suflet si o viata implinita! Cu drag, Lucia
0

#2 Utilizator offline   anamariap73 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-April 08

Scris 24 June 2008 - 04:14 PM

Lucia Manta, la May 29 2008, 02:09 PM, a spus:

:o: Buna ziua, dragilor! Va rog mult de tot sa ma indrumati catre un cabinet de acupunctura. As vrea sa fac acupunctura, dar cu un medic chinez. Am auzit ca exista un cabinet pe Bd. Magheru, unde isi desfasoara activitatea un medic chinez. In ultima instanta as dori sa ma trateze si un medic roman. Am mai facut acupunctura si este f. eficace, daca medicul este f. iscusit. Dupa cateva sedinte de acupunctura, ani buni de zile nu am mai avut probleme cu sanatatea. Mentionez ca am diagnosticele urmatoare: adenom hipofizar, endometrioza genitala, chisturi ovariene, hipotiroidie, rinosinuzita, cervicita cronica. Va multumesc nespus de mult pentru atentie si astept cu interes raspunsurile dvs. Va doresc sanatate, soare in suflet si o viata implinita! Cu drag, Lucia

Drga mea,
Ma numesc Ana Maria si sunt medic nurolog.Nu te pot trimite la un medic chinez dar iti pot recomanda sa unul foarte bun roman.Eu am facut refelxoterapie,acupunctura si psihoterapie cu dansul si e f bun.Specific ca a invatat acupunctura cu un chinez.
Succes.
dr.Ana Maria
0

#3 Utilizator offline   Legion 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 09-February 08

Scris 01 July 2008 - 06:06 PM

anamariap73, la Jun 24 2008, 05:14 PM, a spus:

Drga mea,
Ma numesc Ana Maria si sunt medic nurolog.Nu te pot trimite la un medic chinez dar iti pot recomanda sa unul foarte bun roman.Eu am facut refelxoterapie,acupunctura si psihoterapie cu dansul si e f bun.Specific ca a invatat acupunctura cu un chinez.
Succes.
dr.Ana Maria

Draga mea, exprimarea ta nu e de medic, e de şarlatanolog. Macar daca vrei sa iti faci reclama travestit, fa-o dupa ce mai inveti puţin lb. romānă! (sau mai sti, de foame nu te poti exprima coerent, lipsa cronica de clienti)

Aceasta postare a fost editata de Laughlin: 13 August 2008 - 11:51 AM

0

#4 Utilizator offline   Aend 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-December 07

Scris 07 August 2008 - 09:03 PM

lol Legion :think:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect: