Salt la continut


Fotografie
- - - - -

Problema Conexiune Wireless Router ASUS Wireless WL-520G


  • Te rog sa te conectezi pentru a raspunde
12 replici la acest subiect

#1 knight28

knight28

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 24 mesaje

Scris 15 April 2008 - 01:06 PM

Am un Router ASUS cu Wireless WL-520GC si am doua conexiuni la internet separate una prin model iar una prin fibra cea prin modem a mers conexiunea de la laptop la wireless si la cablul de internet dar la cea din fibrala care am intampinat o problema, deci am conexiune PPOE cu username si password iar dupa ce am instalat driverul ala wireless de pe cd-ul de instalare am ales acolo sa trec eu manual la itnernet protocol ip-uri Subnet Mask serverele DNS dupa care am craet xonexiunea PPOE cu username si password insa nu merge conexiunea nici de la laptop la wireless nici de la wireless la cablul de internet
Ce trebuie sa fac pentru a realiza connexiunea prin wireless la cea din fibra ?
ma chinui de 2 zile si nu reusesc la cea din fibra.

Aceast mesaj a fost editat de knight28: 15 April 2008 - 01:06 PM

  • 0

Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

#2 Paul Brahtl

Paul Brahtl

    Orhidee

  • Moderator Global
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 2578 mesaje

Scris 15 April 2008 - 01:13 PM

Majoritatea routerelor wireless nu activeaza wireless daca nu au conexiune de internet.
Probabil la varianta cu modem conexiunea s-a realizat automat.
Pentru conexiunea cu PPoE trebuie sa te conectezi prin cablu UTP la router si sa-i configurezi conexiunea de internet in router (username si password)
  • 0

#3 knight28

knight28

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 24 mesaje

Scris 15 April 2008 - 01:25 PM

pai si ce trebuie sa fac sa imi mearga si mie conexiunea ppoe ??
  • 0

#4 argv

argv

    Wanderer

  • Silver Member
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 2715 mesaje

Scris 15 April 2008 - 01:52 PM

Routerul trebuie sa aiba o interfatra de administrare accesibila prin http; acolo trebuie sa definesti tu tipul connexiune PPPoE (point-to-point protocol over ethernet) userul si parola.. si apoi o sa merga
  • 0

#5 knight28

knight28

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 24 mesaje

Scris 15 April 2008 - 02:05 PM

bun si unde vad interfata de administrare e pe router ? sau unde ?

Aceast mesaj a fost editat de knight28: 15 April 2008 - 02:08 PM

  • 0

#6 Paul Brahtl

Paul Brahtl

    Orhidee

  • Moderator Global
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 2578 mesaje

Scris 15 April 2008 - 04:31 PM

Deci:
- cuplezi routerul prin UTP la un calculator
- deschizi un browser web si introduci adresa interfetei de administrare (pe asta o gasesti in manualul routerului sau pe carcasa); de obicei adresa default e http://192.168.1.1
- la accesarea interfetei o sa-ti ceara un user si o parola - le gasesti in manual sau pe carcasa (default: admin+password)
- apoi te descurci in meniurile din interfata aia

Bafta!
  • 0

#7 knight28

knight28

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 24 mesaje

Scris 15 April 2008 - 05:06 PM

da am gasit scrie cu Rosu

Internet Conections Status iar jos
Type PPTP
Status Disconected
Reason Cable is not atached (Care cablu nu e atasat ca , cablul utp este in router iar cablul de la rotuer ete bagat in priza


Totusi nu gasesc unde e adminul si parola care ale mele de la conexiunea ppoe sau nu ca am incercat cu astea de la net dar nuse conecteaza
  • 0

#8 Paul Brahtl

Paul Brahtl

    Orhidee

  • Moderator Global
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 2578 mesaje

Scris 16 April 2008 - 06:58 AM

Routerul are mai multe intrari UTP. Una dintre ele este dedicata pentru conexiunea de internet (de obicei prima din stanga). In restul cuplezi calculatoarele la care vrei sa distribui conexiunea.
  • 0

#9 knight28

knight28

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 24 mesaje

Scris 16 April 2008 - 08:20 AM

Routerul are mai multe intrari UTP. Una dintre ele este dedicata pentru conexiunea de internet (de obicei prima din stanga). In restul cuplezi calculatoarele la care vrei sa distribui conexiunea.

Bun m-am uitat pe router si am vazut ca am 5 intrari ale cablului UTP in care din ele sa-l bag?, ca sa mearga interfata aia prin http sa nu mai imi zica ca , cablul este deconectat ???

Aceast mesaj a fost editat de knight28: 16 April 2008 - 08:22 AM

  • 0

#10 Paul Brahtl

Paul Brahtl

    Orhidee

  • Moderator Global
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 2578 mesaje

Scris 16 April 2008 - 12:32 PM

Cablul de la providerul tau de internet il bagi in prima intrare din dreapta, vezi imaginea atasata.
Cablul de la calculatorul tau il bagi in una din celelalte 4 intrari.

Quick Start Guide gasesti la adresa
http://dlsvr02.asus....2238_wl520g.zip

Fisiere atasate

  • Fisier atasat  Asus.JPG   6.76KB   106 descarcari

  • 0