imi cer scz daca a mai fost acest subiect si nu am vazut
Explicatia rasului cum naiba :/
Scris 04 March 2008 - 01:30 PM
Scris 10 April 2008 - 09:23 PM
Mie mi s-a intamplat de Paste sa asist la un botez,iar in timp ce preotul isi facea predica,ajungand la un anumit punct in care explica coborarea duhului sfant asura lui Iisus,copilul a inceput brusc sa planga si el ne-a spus ca atunci il deranja pacatul stramosesc din cauza aceasta sufera.
La fel ne-a explicat ca se intampla si cu rasul.Rasul dupa cum bine stiti,la fel ca plansul sunt manifestari fizice,deci nu are nici o legatura cu Divinitatea (pt ca acolo nimic fizic nu se va gasi).
Si sa mai completez eu,atunci cand sufletul se incarca peste masura cu energie pozitiva (incat da pe afara ,sa folosesc aceasta sintagma)el se descarca pe "haina" adica pe trup.La fel sa spun un ex. cum iti umpli gura cu apa si torni,torni,iar la un moment dat iti dai seama ca da pe afara.Totul nu curge pe haina,respectiv pamant? asa si cu sufletul
Am explicat din punct de vedere religios si al ocultismului
Aceasta postare a fost editata de misela: 10 April 2008 - 09:37 PM
Scris 10 April 2008 - 09:49 PM
misela, la Apr 10 2008, 10:23 PM, a spus:
Mie mi s-a intamplat de Paste sa asist la un botez,iar in timp ce preotul isi facea predica,ajungand la un anumit punct in care explica coborarea duhului sfant asura lui Iisus,copilul a inceput brusc sa planga si el ne-a spus ca atunci il deranja pacatul stramosesc din cauza aceasta sufera.
La fel ne-a explicat ca se intampla si cu rasul.Rasul dupa cum bine stiti,la fel ca plansul sunt manifestari fizice,deci nu are nici o legatura cu Divinitatea (pt ca acolo nimic fizic nu se va gasi).
Si sa mai completez eu,atunci cand sufletul se incarca peste masura cu energie pozitiva (incat da pe afara ,sa folosesc aceasta sintagma)el se descarca pe "haina" adica pe trup.La fel sa spun un ex. cum iti umpli gura cu apa si torni,torni,iar la un moment dat iti dai seama ca da pe afara.Totul nu curge pe haina,respectiv pamant? asa si cu sufletul
Total gresit!
Cind a terminat Dumnezeu creatia si a vazut cite belele a pus in circa bietului om, i s-a facut mila de el si-a zis: "Macar sa rida, prapaditu'!"
Aceasta postare a fost editata de florianb: 10 April 2008 - 09:49 PM
Scris 10 April 2008 - 10:28 PM
Dark_Heart, la Mar 4 2008, 02:30 PM, a spus:
pai ... uite, faca fumezi ceva verde sigur razi dupa aia ... explicatie !
Scris 11 April 2008 - 07:37 PM
florianb, la Apr 10 2008, 10:49 PM, a spus:
Cind a terminat Dumnezeu creatia si a vazut cite belele a pus in circa bietului om, i s-a facut mila de el si-a zis: "Macar sa rida, prapaditu'!"
Scris 11 April 2008 - 07:46 PM
misela, la Apr 10 2008, 10:23 PM, a spus:
rad cu lacrimi...
cum poti sa te exprimi atat de frumos?
pe bune, rad cu lacrimi---ce inseamna asta?--plang in timp ce rad sau invers?
culmea este ca mancam popcorn in timp ce citeam...
am bufnit in ras si le-am risipit pe pamant...
adica, pe intelesul tau, mi-am descarcat popcornul...am pacatuit risipind popcornul.
Aceasta postare a fost editata de newtask: 11 April 2008 - 07:47 PM
Scris 11 April 2008 - 07:53 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cine ai vrea sa fii? | pusha_cho | 85 | 10.547 |
|
simboluri ale epocii Ceausescu in constiinta colectiva |
18tillIdie | 81 | 6.435 |
|