Am renuntat,am revenit si tot asa,timp de 2 ani.Imi spun mereu ca o sa plec odata pt totdeauna,dar in acelasi timp stiu ca,daca ar veni dupa mine m-as intoarce.
Pt ca,niciodata cand ne-am despartit,nu a aparut nici un alt barbat care sa ma atraga.
Mereu mi-am zis ca,o sa renunt la relatie,atunci cand va aparea un altul.
M-am angajat recent intr-un loc si intamplator,am un coleg dragut.
Lucreaza si femei si inca 2 barbati,dintre care unul casatorit.Dar numai unul dintre ei m-a atras din prima.
Daca ar fi sa-l descriu pe el,as putea spune : Misterios.
In 2 saptamani nu am aflat prea multe despre el.Nici nu-mi permit sa fac investigatii.Toti colegii stiu ca am o relatie serioasa,imi cunosc unii din ei si iubitul,deci nu vreau sa pic prost.
Cu tipul nu am schimbat prea multe vorbe.Nu lucram in acelasi birou si ne vedem doar o ora,doua si atunci muncim,nu stam la taclale.Eu am tot cautat motive sa ajung la el,dar e cam greu,pt ca fiecare avem treaba noastra acolo la servici si nu prea interactionez cu el.
Azi l-am vazut ca isi face curatenie in birou si ma gandeam: CE barbat harnic
I-am zis ca nu am vazut pana acum un barbat care sa faca asa,curatenie,singurel.Mintisem
Mi-a spus ca,aici (scuze,am uitat sa mentionez,ca nu-i roman
Am mai glumit noi asa,pe tema si cam atat.
Am aflat ca are fix varsta iubitului meu si locuieste singur.Nu are iubita
Eu sincer,nu stiu ce vreau.Nu-l vad un tip aventurier si nici eu nu sunt.Nu mi-a facut ochi dulci din prima si nici acum nu e pe fatza.Cel putin mie nu mi se pare.Dar eu simt ca avem asa ceva....fara cuvinte.Poate ma inseala intuitia,dar nu prea ma insel eu
Nu vreau sa intru nici in belele,nu vreau sa-mi insel nici iubitul,chiar daca nu ma merita si s-a purtat si se poarta jalnic cu mine.
De mult imi doresc altceva...asteptam sa apara ceva...imi doream asa tare sa ma indragostesc.Nu ma pot declara indragostita,dar il plac,f mult..chiar daca nu-l cunosc f bine.
Am auzit ca nu consuma alcool,nu fumeaza,face mult sport.Pare un tip ok.
Astept sfaturi,parere,critici.Luati in calcul tot pls si nu ma judecati din prima,pt ca ar mai fi multe de spus,dar nu vreau sa ma intind.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis