Nicoleta Luciu
Scris 10 June 2005 - 11:59 PM
Edit dj_hestia: Persoanele interesate sa te contacteze prin PM!
Scris 08 December 2005 - 11:41 PM
cand ai aici pe forum fete de dau pe afara caimac si spuma,care dorm noaptea cu Eliade ,Goethe si Eco sub perna, pentru care arta, muzica,baletul, menuetul,desuetul si intrinsecul nu mai au nici o taina,care desi intalnesc zi de zi oameni perfecti sau sunt asaltate pana la epuizarea fizica cu cereriri de casatorie prefera sa-si risipeasca timpul cu totii nebunii si exaltatii de pe acest forum ...cui,intreb cu stupoare, sa-i mai pese de vulcanizata aia.Plus ca e de o prostie care pana si pe roportal ar fi ilegala.
zic..
Aceasta postare a fost editata de Dunedain: 08 December 2005 - 11:42 PM
Scris 08 December 2005 - 11:53 PM
Dunedain, la Dec 9 2005, 01:41 AM, a spus:
cand ai aici pe forum fete de dau pe afara caimac si spuma,care dorm noaptea cu Eliade ,Goethe si Eco sub perna, pentru care arta, muzica,baletul, menuetul,desuetul si intrinsecul nu mai au nici o taina,care desi intalnesc zi de zi oameni perfecti sau sunt asaltate pana la epuizarea fizica cu cereriri de casatorie prefera sa-si risipeasca timpul cu totii nebunii si exaltatii de pe acest forum ...cui,intreb cu stupoare, sa-i mai pese de vulcanizata aia.Plus ca e de o prostie care pana si pe roportal ar fi ilegala.
zic..
Esti tu rautacios de fel, dar iete ca acum sunt intru totul de acord cu tine.
Nici eu nu o sufar pe Nicoleta Luciu, e vulgara, e increzuta, infumurata si ignoranta. Cui, oare cui ar putea sa-i placa de o asemenea femeie? Poate doar disperatii...
Scris 09 December 2005 - 02:10 PM
Dunedain, la Dec 8 2005, 11:41 PM, a spus:
zic..
Scris 09 December 2005 - 07:26 PM
Scris 09 December 2005 - 09:22 PM
Personal.n-o cunosc, nu am auzit de ea, dar reactile voastre sunt suficiente..
probabil ca-i f'o meuf canon
Scris 09 December 2005 - 09:25 PM
Scris 10 December 2005 - 06:12 PM
Femeia aia e oribila! Plus ca frumusetea fizica e trecatoare. Alta calitate in afara de bustul acela impresionant, nu prezinta, asa ca nu vad unde ar fi frumusetea...
PS: spider, in viata mea nu am fost invidioasa pe frumusetea altora sau pe bogatia altora.
Dar femeia asta chiar nu are nimic frumos. sincer acum. parerea mea proprie si personala, ca doar stiti ca gusturile nu se discuta.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Metraje scurte romanesti
ce parere aveti de ele? |
Beheader | 0 | 1.642 |
|
Ocolul pamantului in 80 zile | tahionic | 1 | 4.825 |
|
va mai aduceti aminte? |