sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Pierdut Caine Labrador Recompensa - 10.000.000 LEI Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cosx 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-May 05

Scris 30 May 2005 - 08:00 AM

In data de 27 mai sa-a pierdut in Zona Colentina - sell Fundeni un Labrador Negru.
Mascul. Raspunde la numele Nero. Are 11 ani si este epileptic. Necesita tratament urgent.
Ofer recompensa de 10.000.000 lei pe loc oricui mi-la poate aduce sau ma poate ajuta sa-la gasesc.

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   antimanele 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-May 05

Scris 30 May 2005 - 10:04 PM

am pus anuntul tau si pe forulul aminale.ro la topicul caini pierduti/ gasiti. Daca ai da si un numar de telefon sa poti fi contactat il voi atasa si acolo. Sper sa-la gasesti, succes.
0

#3 Utilizator offline   Adella_romania 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 05

Scris 06 June 2005 - 11:45 AM

Imi pare rau sa aud ca sa-a pierdut un caine. Sper sa il gasesti. Eu te inteleg.. ca si eu am caine si il ador.. nu as putea fara el. Nu imi aduc aminte viata iniante de el parca dintotdeauna a fost la mine. Sa dea Domnul sa-la gasesti!
0

#4 Utilizator offline   pustnic_ 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 06-June 05

Scris 10 June 2005 - 03:57 PM

cosx, la May 30 2005, 09:00 AM, a spus:

In data de 27 mai sa-a pierdut in Zona Colentina - sell Fundeni un Labrador Negru.
Mascul. Raspunde la numele Nero. Are 11 ani si este epileptic. Necesita tratament urgent.
Ofer recompensa de 10.000.000 lei pe loc oricui mi-la poate aduce sau ma poate ajuta sa-la gasesc.
[snapbacca]45359[/snapbacca]

Edit: Nu fi rautacios!! Daca as fi in locul lui poate ca as da chiar mai mult...

Aceasta postare a fost editata de monique: 10 June 2005 - 08:42 PM

0

#5 Utilizator offline   LoRe_BaBy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 19-June 05

Scris 24 June 2005 - 12:30 PM

Of Of ... sorry ca aud asta.... dar... intotdeauna un caine trebuie sa se intoarca la casa lui daca a plecat... am un vecin care il lasa afara fara stapan... si se intoare dupa 3 zile... dar macar se intoarce.. si catelu meu era sa il pied de mai multe ori.. dar e bine ca e mic... si nu poate fugi asa de repede :wub:... si e mai grav ca e mic... pentru ca nu se vede :Pe deci eu zic ca daca nu sa-a intors... inseamna ca e la cineva,... intotdeauna se intoarce un caine... poate sa se intoarca si dupa o luna...dar siiigur se intoarce.
0

#6 Utilizator offline   SmileY 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-March 05

Scris 30 December 2005 - 01:46 PM

am avut si eu o catelusa care a fost furata anul trecut pe la ora 18:30 intr-o zii super urata de iarna in timpul in care eu eram in magazin.. am cautat-o foarte mult ... a doua zii cand sa ma duc pe-afara sa o mai caut -la 18:30-, cand sa ies am dat peste ea intrand foarte disperata in casa si ducandu-se direct la mancare si apa .. fusese clar ca a furat-o cineva si a fugit pt. ca era tunsa ca sa nu o recunoastem + ca ea cand ramane singura acasa sau la cineva strain nu mananca deloc.. :D
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Detest pisicile....am aliati? Andruta*  51 18.074
Topic inchis Atasamente Poze cu pisici
Poze cu pisici
DJ. Strigoi:P  1 4.690