Va rog sa-mi spuneti cam cat de mult foloseste din memoria de 1 giga, la o placa P5LD2-VM DH daca folosesc video on board.Va multumesc.
Pagina 1 din 1
1 intrebare
Scris 06 October 2007 - 08:43 PM
maxim 256 mega dar tind sa cred ca ii 128.
oricum video on-board 256 nu echivaleaza nici macar cu o placa video de 64 mega.
ma refer la teste nu la ce face
oricum video on-board 256 nu echivaleaza nici macar cu o placa video de 64 mega.
Scris 07 October 2007 - 10:36 PM
cocolino67, la Oct 1 2007, 10:24 PM, a spus:
Va rog sa-mi spuneti cam cat de mult foloseste din memoria de 1 giga, la o placa P5LD2-VM DH daca folosesc video on board.Va multumesc.
Cu click dreapta pe My Computer şi selectând apoi Properties, o să-ţi afişeze exact câtă memorie foloseşte Windows-ul (valoarea afişată este exact diferenţa între cantitatea totală de memorie RAM instalată şi cantitatea de memorie folosită de nucleul grafic on-board). Dacă modifici în BIOS cantitatea de memorie video, se va observa modificarea şi în My Computer / Properties.
dacia-wrc, la Oct 6 2007, 09:43 PM, a spus:
maxim 256 mega dar tind sa cred ca ii 128.
Nu e prima dată când scrii prostii, abţine-te. De exemplu, majoritatea plăcilor pe socket 478 cu video on-board folosesc by default doar 8 MB din RAM pentru memoria video. După un reset de BIOS, exact acei 8 MB vor fi folosiţi, eventuala mărire a cantităţii de memorie video trebuie efectuată manual, din BIOS.
Specificaţiile de la Intel pentru acceleratorul grafic (Intel® Graphics Media Accelerator 950 Graphics Core) de pe placa de bază respectivă (Asus P5LD2-VM DH) precizează că memoria utilizată este alocată dinamic (adică variabil) valoarea maximă fiind de 224 MB.
http://www.intel.com...ma950/index.htm
http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&am...amp;modelmenu=1
Aceasta postare a fost editata de harald: 07 October 2007 - 10:50 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Laptop
Care? |
ragaiat | 2 | 1.260 |