Am vazut ca daca bag in browser un site care nu exista dar e pe ip-ul meu ( exemplu : http://IP/55556565dsadasusuxusax ) imi apare o eroare ca site-ul nu exista si bla bla bla ..... dar am vazut ca daca dau click AICI este tot o pagina care nu exista de ce nu da aceeasi eroare de ce este asa de marpha ?
Trebuia sa dea o eroare ca pagina dorita nu exista !
Dar in schimb imi apare la ceva asemanator numai ca ei au putut sa modifice asta cum ?
Intrebare este cum pot sa fac o pagina deasta non-existenta ?
In loc sa mai apara eroarea aia sa-mi zica si mie la mine de exemplu "Ati introdus o adresa gresita ! Incercati dinou cu mai multa atentie sau vizitati unul din linkurile noaste ****.ro *****.ro.ro *****.com.ro ******.ro !
ASTEPT un raspuns ! Multumesc anticipat !
Pagina 1 din 1
Cum poti sa faci un site non-existent ?
Scris 07 August 2007 - 10:15 PM
Tine de configurarea serverului de web. Eroarea pe care trebuie sa o tratezi este 404. Daca nu ma insel, in apache se foloseste directiva ErrorDocument; de exemplu ErrorDocument 404 /error/nodoc.html
Iar in nodoc.html pui ce vrei tu sa se afiseze.
Iar in nodoc.html pui ce vrei tu sa se afiseze.
Scris 31 August 2007 - 03:15 PM
= Burning Legion =, la Aug 7 2007, 09:58 PM, a spus:
Am vazut ca daca bag in browser un site care nu exista dar e pe ip-ul meu ( exemplu : http://IP/55556565dsadasusuxusax ) imi apare o eroare ca site-ul nu exista si bla bla bla ..... dar am vazut ca daca dau click AICI este tot o pagina care nu exista de ce nu da aceeasi eroare de ce este asa de marpha ?
Dar in schimb imi apare la ceva asemanator numai ca ei au putut sa modifice asta cum ?
In loc sa mai apara eroarea aia sa-mi zica si mie la mine de exemplu "Ati introdus o adresa gresita ! Incercati dinou cu mai multa atentie sau vizitati unul din linkurile noaste ****.ro *****.ro.ro *****.com.ro ******.ro !
este simplu...asa a facut administratorul site-ului respectiv sa apara pagini care nu sunt hostate la ei...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum sa-mi fac un site gen mega upload | Elite Zone | 0 | 2.751 |
|
am nevoie de ajutor
cum as putea face dintr-o poza tip JPEG o poza tip JPG????? |
Katy_Desenatoarea_Plictisita | 6 | 2.283 |
|
ultimile discutii de pe forum in prima pagina?
ajutor |
darkady | 2 | 2.678 |
|
Script torrent | Andreyy16 | 8 | 2.047 |
|
Link exchage Director web
Seo friendly |
tenkairo | 1 | 999 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS