Universitate de CG in Romania? Cine cunoaste vreo Universitate din Romania in care sa predea CG ?
Scris 16 July 2007 - 08:47 PM
Cine cunoaste vreo Universitate din Romania in care sa predea CG (computer graphics)? Ma intereseaza numele universitatii si numele sectiei ca eu nu am gasit nici una pe teritoriul tarii noastre. Multumesc mult.
Scris 17 July 2007 - 11:53 AM
Nu inteleg la ce va trebe voua univeritati si diplome , cand poti sa inveti singur de pe net , ai tot ce doresti acolo , google is your friend!
Scris 17 July 2007 - 06:15 PM
lol... ma bucur ca toti ati raspuns la intrebare... stie cineva un raspuns? ... unul viabil?
Scris 17 July 2007 - 09:34 PM
me_myself_and_i, la Jul 16 2007, 09:47 PM, a spus:
Cine cunoaste vreo Universitate din Romania in care sa predea CG (computer graphics)? Ma intereseaza numele universitatii si numele sectiei ca eu nu am gasit nici una pe teritoriul tarii noastre. Multumesc mult.

Eu am gasit:
- Universitatea nationala de arte din Bucuresti (facultatea de arte plastice, sectia grafica)
- Universitatea de arta si design din Cluj-Napoca (facultatea de arte plastice, sectia grafica sau foto-video-procesare computerizata a imaginii)
- Universitatea de arte "George Enescu" din Iasi (facultatea de arte plastice, decorative si design, sectia arte plastice).
Cam astea sunt.
Citeaza
Jo...sa stii ca diplomele ajuta enorm....in toate domeniile si perspectivele
De acord. Ajuta foarte mult, mai ales daca vrei sa te angajezi in domeniu.
Scris 19 July 2007 - 01:53 PM
Sau la facultatile de calculatoare sunt cursuri de CG. (algoritmi in mare parte)
Scris 03 August 2007 - 11:31 AM
Sau poti face niste cursuri intensive.... ai si acreditare si abilitate... eu prefer sa invat cu google-ul.. si video.google.com are o groaza de tutoriale.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Editare GTA VC
Cu ce program pot modifica gtavc?adik harta,masinile,meniul,tot! |
Xtremxpert | 3 | 12.339 |
|
Bikers
grafica t-shirts |
colorgamma | 5 | 3.285 |