cresterea parului
Scris 11 June 2007 - 10:34 AM
fratilor va rog sa ma lamuriti la urmatoarea intrebare: Vreau sa imi creasca parul mai repede k de obicei; In primul rand este posibil asa ceva si daca da ce ar trebui sa folosesc sau ce ar trebui sa fac pentru asta
Scris 11 June 2007 - 10:56 AM
Da, bineinteles ca e posibil. Trebuie doar sa te tragi de el bland atat cat sa nu-l smulgi de 2-3 ori pe zi, mai ales dimineata si seara.
Scris 26 July 2007 - 10:41 AM
da pe bune varianta cu trasul parului e pe bune ?nu sa ma trezesc apoi k nu mai am nici un fir de par in cap k si pe mine mar interesa sa creasca mai repede.eu am citit undeva k creste mai repede dak faci ceva masaj indian
Scris 09 August 2007 - 11:10 AM
Uleiul de ricin este destul de bun.Parul incepe sa creasca mai repede si mai des.
Scris 09 August 2007 - 11:15 AM
cu ulei de ricin sau cu tinctura de ardei iute..face minuni!!!!111
http://grupuri.cere.ro/cum+sa+avem+un+par+...urii-9-118.html
am raspuns aici cum!
http://grupuri.cere.ro/cum+sa+avem+un+par+...urii-9-118.html
am raspuns aici cum!
Scris 27 October 2009 - 02:18 PM
stie cineva cum pot sa accelerez cresterea parului? De obicei imi crestea parul in max o luna jumate, acum nu stiu ce mi-a facut aia de la frizerie ca a crescut al naibii de greu si acum nu mai creste....si in plus m-a tuns si stramb
...intr-o parte e mai lung intr-o parte mai scurt si bretonul nu imi mai sta ca de obicei...puteam sa-l fac sa stea drept, dar acum nici vorba.Deci? Aveti vreo idee?
PS:am parul cret
Imi vreau parul inapoi!!!
PS:am parul cret
Imi vreau parul inapoi!!!
Scris 27 October 2009 - 11:37 PM
Nu cred ca iti poti accelera cresterea parului. 
Se zice ca dupa tuns parul iti va creste in functie de mana pe care a avut-o persoana care te-a tuns. Dar nu te speria.. va creste pana la urma. Incearca totusi sa-i dai o forma pana atunci sau sa-l tunzi din nou sa fie la un nivel.
Topice combinate.
Se zice ca dupa tuns parul iti va creste in functie de mana pe care a avut-o persoana care te-a tuns. Dar nu te speria.. va creste pana la urma. Incearca totusi sa-i dai o forma pana atunci sau sa-l tunzi din nou sa fie la un nivel.
Topice combinate.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
n0thing_t0_hide | 30 | 242.849 |
|
Suvitele | 12345m | 0 | 962 |
|
|