Secrete, Societati Oculte, Revolutii, Lovituri de stat
Scris 04 May 2007 - 02:14 PM
Scris 04 May 2007 - 06:17 PM
Aceasta postare a fost editata de ovidiu bufnila: 04 May 2007 - 06:18 PM
Scris 04 May 2007 - 06:46 PM
Citeaza
Fiindcă OZN-urile nu sunt parte a realităţii, ci numai a imaginaţiei oamenilor, deci dacă oamenii ar vrea ca ele să fie discuri roz cu o mică piramidă verde în dungi la vârf, aşa ar fi; şi tu te-ai întreba de ce-s aşa şi nu albastre în dungi la vârf!
Citeaza
Gaura de ozon e o gaură. Pentru informaţii suplimentare, cred că ar trebui să începi de la definiţia cuvântului "gaură" şi apoi să treci la "ozon".
Citeaza
Încălzirea globală, deocamdată, nu a însemnat decât o încălzire neglijabilă în raport cu prognozele negativist-fundamentaliste ale ecologiştilor militanţi. În ultimul secol temperatura globului a crescut numai cu 1 grad, şi o parte importantă a acestei creşteri s-ar putea să aibă a face cu ciclul natural al Pământului, şi nu cu vreo poluare.
Oricum, dacă vom continua cu măsurile "ecologiste", de-abia atunci Pământul va fi damnat.
Citeaza
Răspunsul la această întrebare e cel mai simplu: faptul că ne tragem din maimuţe nu este o minciună, ci un fapt demonstrat ştiinţific.
De fapt, nu ne tragem din maimuţele din zilele noastre, ci noi şi maimuţele avem un strămoş comun, care, ce-i drept, arăta ca o maimuţă.
Las răspunsul la celelalte întrebări în seama celor dintre voi mai pasionaţi de conspiraţii!
Cine l-a ucis pe Eminescu e ultima chestie care mă interesează acum...
Aceasta postare a fost editata de Hortulanus: 04 May 2007 - 06:48 PM
Scris 05 May 2007 - 02:14 AM
deci...
Scris 05 May 2007 - 10:30 AM
Scris 05 May 2007 - 10:42 AM
ovidiu bufnila, la May 4 2007, 07:17 PM, a spus:
taranii ,cu lozinca lor ..."noi vrem pamant!"
boala ....si faptul ca-i placeau fumeile ....a murit de ...sifilis
am vazut si cilindrice ...
gaura de fapt e dispersie a stratului de ozon .....
Scris 05 May 2007 - 06:25 PM
Hortulanus, la May 4 2007, 07:46 PM, a spus:
Oricum, dacă vom continua cu măsurile "ecologiste", de-abia atunci Pământul va fi damnat.
Schimbarile climaterice sunt o realitate. Anul acesta nu a existat iarna. Decat calendaristic. Prin Ianuarie-Februarie iesise lumea la picnic si cu puradeii prin parcuri ca era vreme de Martie-Aprilie.
La cantitatea de Codoi pe care oamenii au eliberat-o in atmosfera, si la gaura din ozon care a aparut, e normal sa avem efectele acestea. Si s-ar putea sa fie prea tarziu sa se mai poata face ceva.
Scris 05 May 2007 - 07:18 PM
Sunt ani mai calzi şi ani mai reci. Teoria probabilităţilor de bază!
Dacă e deja prea târziu să se facă ceva, eu aş investi mai mulţi bani în adaptare la noile condiţii şi nu în prevenire.
Şi doi: aş investi în responsabilizarea individului, şi nu în "măsuri ecologiste", respectiv colective, care înseamnă creşterea taxelor, trecerea ecologiei sub controlul statului, etc. Ar trebui ca iniţiativa de ecologizare să fie cât mai privată posibil; la asta mă refeream.
Aceasta postare a fost editata de Hortulanus: 05 May 2007 - 07:18 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce au romanii si nu au altii? | chicago | 18 | 6.260 |
|
S-a lansat Busola Politica pentru alegerile prezidentiale 2009!
Fa-ti testul de personalitate politica!! |
Onyxutza | 0 | 1.009 |
|
Dont try this from home
enervarea unora |
fnicolici1 | 6 | 2.038 |
|
SUA 2 candidati la presedintie - Romania 12 candidati? | mariuschm | 4 | 5.469 |
|
Circ televizat | angelica_covase | 19 | 7.870 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis