sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Secrete, Societati Oculte, Revolutii, Lovituri de stat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ovidiu Bufnila 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-March 04

Scris 04 May 2007 - 02:14 PM

Cine l-a caftit de fapt pe Napoleon la Waterloo? Cum au fuart chinezii fisierele americanilor dintr-o barcuta? Cine l-a finantat pen Hitler? Extraterestrii sunt de pe Pamant?
:giverose:
0

#2 Utilizator offline   Ovidiu Bufnila 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 04 May 2007 - 06:17 PM

Cine a pus la cale Rascoala din 1907? Cine l-a ucis pe Mihai Eminescu? Cine a organizat revolta din Beijing? De ce OZN-urile sunt rotunde si nu patrate? Si ce e de fapt cu gaura de ozon, cu incalzirea globala si cu minciuna potrivit careia ne tragem din maimute?

Aceasta postare a fost editata de ovidiu bufnila: 04 May 2007 - 06:18 PM

0

#3 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 04 May 2007 - 06:46 PM

Răspunsurile la multe întrebări sunt, cred eu, evidente, dar o să răspund la câteva mai "controversate": :roll:

Citeaza

De ce OZN-urile sunt rotunde si nu patrate?

Fiindcă OZN-urile nu sunt parte a realităţii, ci numai a imaginaţiei oamenilor, deci dacă oamenii ar vrea ca ele să fie discuri roz cu o mică piramidă verde în dungi la vârf, aşa ar fi; şi tu te-ai întreba de ce-s aşa şi nu albastre în dungi la vârf! :flirt:

Citeaza

Si ce e de fapt cu gaura de ozon

Gaura de ozon e o gaură. Pentru informaţii suplimentare, cred că ar trebui să începi de la definiţia cuvântului "gaură" şi apoi să treci la "ozon". :D

Citeaza

cu incalzirea globala

Încălzirea globală, deocamdată, nu a însemnat decât o încălzire neglijabilă în raport cu prognozele negativist-fundamentaliste ale ecologiştilor militanţi. În ultimul secol temperatura globului a crescut numai cu 1 grad, şi o parte importantă a acestei creşteri s-ar putea să aibă a face cu ciclul natural al Pământului, şi nu cu vreo poluare.
Oricum, dacă vom continua cu măsurile "ecologiste", de-abia atunci Pământul va fi damnat.

Citeaza

si cu minciuna potrivit careia ne tragem din maimute?

Răspunsul la această întrebare e cel mai simplu: faptul că ne tragem din maimuţe nu este o minciună, ci un fapt demonstrat ştiinţific.
De fapt, nu ne tragem din maimuţele din zilele noastre, ci noi şi maimuţele avem un strămoş comun, care, ce-i drept, arăta ca o maimuţă. :roll:
Las răspunsul la celelalte întrebări în seama celor dintre voi mai pasionaţi de conspiraţii! :D
Cine l-a ucis pe Eminescu e ultima chestie care mă interesează acum...

Aceasta postare a fost editata de Hortulanus: 04 May 2007 - 06:48 PM

0

#4 Utilizator offline   Ovidiu Bufnila 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 04 May 2007 - 09:04 PM

Nu avem stramos comun cu maimutele. Dovada: pozitia laringelui.
0

#5 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 05 May 2007 - 01:53 AM

Vezi postareaHortulanus, la May 4 2007, 07:46 PM, a spus:

Gaura de ozon e o gaură. Pentru informaţii suplimentare, cred că ar trebui să începi de la definiţia cuvântului "gaură" şi apoi să treci la "ozon". :focus:

:beach:
0

#6 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 05 May 2007 - 02:14 AM

Ovidiu ai rabdare pana in 2012... deja dupa exemplul Frantei care a publicat public toate dosarele armatei legate de OZN-uri au facut-o si britanicii zilele astea !

deci...
0

#7 Utilizator offline   Ovidiu Bufnila 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 05 May 2007 - 10:30 AM

De ce simt nevoia oamenii sa conspire? De ce simt nevoia sa ascunda? Sa se ascunda? De ce vor sa aiba secrete? De ce comploteaza? De construiesc fantasme? De ce e nevoie de societati oculte? De cine se tem unii oameni? Le da putere ocultismul? Ce vrea un grup ascuns? Putere? Bani? Femei? De ce arboreaza simboluri? De ce folosesc limbajul cifrat? De ce mereu oamenii mint? De ce secretele sunt ascunse cu strasnicie? De ce sunt oamenii tinuti in ignoranta? Cine se cred cei secretosi? Unsii lui Dumnezeu? Dar de ce e tinut Dumnezeu ascuns in carti religioase, in corpul statuilor, in tot felul de versete? De ce nu-l deschidem pe Dumnezeu? Lui Dumnezeu ii place sa fie ascuns in fictiuni? Dar de ce trebuie sa gandim ca in fiecare gest se ascunde altceva? De ce limbajul uman e plin de ambiguitati? De ce ne lasam pacaliti? De ce luam plasa de atatea ori? De ce Creierul e plin de defect de perceptie? De ce ne place sa fim amagiti? Ce rost au confreriile, loviturile de stat, revolutiile, conspiratiile, razboaiele, secretele DACA NU PUTEM PLECA de pe planeta PAMANT?
0

#8 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 05 May 2007 - 10:42 AM

Vezi postareaovidiu bufnila, la May 4 2007, 07:17 PM, a spus:

Cine a pus la cale Rascoala din 1907?

taranii ,cu lozinca lor ..."noi vrem pamant!"

Cine l-a ucis pe Mihai Eminescu?

boala ....si faptul ca-i placeau fumeile ....a murit de ...sifilis

De ce OZN-urile sunt rotunde si nu patrate?

am vazut si cilindrice ...:focus:

Si ce e de fapt cu gaura de ozon, cu incalzirea globala si cu minciuna potrivit careia ne tragem din maimute?

gaura de fapt e dispersie a stratului de ozon .....
0

#9 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 05 May 2007 - 06:25 PM

Vezi postareaHortulanus, la May 4 2007, 07:46 PM, a spus:

Încălzirea globală, deocamdată, nu a însemnat decât o încălzire neglijabilă în raport cu prognozele negativist-fundamentaliste ale ecologiştilor militanţi. În ultimul secol temperatura globului a crescut numai cu 1 grad, şi o parte importantă a acestei creşteri s-ar putea să aibă a face cu ciclul natural al Pământului, şi nu cu vreo poluare.
Oricum, dacă vom continua cu măsurile "ecologiste", de-abia atunci Pământul va fi damnat.

Schimbarile climaterice sunt o realitate. Anul acesta nu a existat iarna. Decat calendaristic. Prin Ianuarie-Februarie iesise lumea la picnic si cu puradeii prin parcuri ca era vreme de Martie-Aprilie.
La cantitatea de Codoi pe care oamenii au eliberat-o in atmosfera, si la gaura din ozon care a aparut, e normal sa avem efectele acestea. Si s-ar putea sa fie prea tarziu sa se mai poata face ceva.
0

#10 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 05 May 2007 - 07:18 PM

E vorba de încălzirea globală şi nu de stratul de ozon; încălzire = cu câte grade a crescut temperatura.
Sunt ani mai calzi şi ani mai reci. Teoria probabilităţilor de bază!
Dacă e deja prea târziu să se facă ceva, eu aş investi mai mulţi bani în adaptare la noile condiţii şi nu în prevenire.
Şi doi: aş investi în responsabilizarea individului, şi nu în "măsuri ecologiste", respectiv colective, care înseamnă creşterea taxelor, trecerea ecologiei sub controlul statului, etc. Ar trebui ca iniţiativa de ecologizare să fie cât mai privată posibil; la asta mă refeream.

Aceasta postare a fost editata de Hortulanus: 05 May 2007 - 07:18 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis ce au romanii si nu au altii? chicago  18 6.260
Topic inchis S-a lansat Busola Politica pentru alegerile prezidentiale 2009!
Fa-ti testul de personalitate politica!!
Onyxutza  0 1.009
Topic inchis Dont try this from home
enervarea unora
fnicolici1  6 2.038
Topic inchis SUA 2 candidati la presedintie - Romania 12 candidati? mariuschm  4 5.469
Topic inchis Circ televizat angelica_covase  19 7.870