cand deskid calculatorul shi io dimineata sa vb ceva pe messenger sau net-u imi apare asta
"IEXPLORE.EXE-Application Error
The instruction"0x00090908" referenced memory at "0x02d707098".The memory could not be "read".
Click on OK to terminate the program
Click on Cancel to debug the program"
ce naiba e asta si cu skp de ea? pls HELPPPP
Pagina 1 din 1
"eroare de gradu 0"
Scris 10 March 2007 - 08:11 AM
Rstart computer - daca mai apare eroarea, click pe Send error report si vezi ce zice Microsoftul. Ar trebui sa-ti dea o solutie.
Incearca si ruleaza un utilitar pt registry si un cleanner de temporare. Cred ca se poate rezolva asa.
Incearca si ruleaza un utilitar pt registry si un cleanner de temporare. Cred ca se poate rezolva asa.
Scris 11 March 2007 - 09:07 PM
EmmaD, la Mar 10 2007, 08:11 AM, a spus:
click pe Send error report si vezi ce zice Microsoftul. Ar trebui sa-ti dea o solutie.
Nu prea cred ca o sa primesti vreodata feedback de la Microsoft, din cate am citit pe site-ul lor mi se pare ca tu doar ii ajuti sa imbunatateasca produsul si NU iti raspund la mesaje cum ca fa aia fa aia ca sa il repari
Scris 12 March 2007 - 05:27 AM
Shocker_, la Mar 11 2007, 09:07 PM, a spus:
Nu prea cred ca o sa primesti vreodata feedback de la Microsoft, din cate am citit pe site-ul lor mi se pare ca tu doar ii ajuti sa imbunatateasca produsul si NU iti raspund la mesaje cum ca fa aia fa aia ca sa il repari 
Ba da, sau cel putin eu am primit suport pana la eroarea aia tampita cu Recycle bin-ul!!! Atunci se bloca PC si de unde Re??? Dupa... n-am mai avut nevoie/erori.
Se deschide pagina de Opera (aia e default la mine) sau IE si-ti spune daca e vreo problema de sistem si unde anume sa cauti, daca nu te indruma sa mergi pe site-ul cutare sau cutare... unde ai putea rezolva problema.
Scris 20 March 2007 - 03:55 AM
squad.queen, la Mar 10 2007, 10:02 AM, a spus:
cand deskid calculatorul shi io dimineata sa vb ceva pe messenger sau net-u imi apare asta
The instruction"0x00090908" referenced memory at "0x02d707098".The memory could not be "read".
Incearca sa ei ultima versiune de IE de pe net.Problema se va rezolva singura
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Se lucreaza la un nou Netscape | roportal | 3 | 5.009 |
|