cum treci peste o despartzire..
Scris 05 March 2007 - 06:56 PM
fiecare dintre noi a cunoscut candva o persoana pe care au iubit-o si si-au dorit-o din tot sufletul. uni au fost norocosi si au ramas cu ea tot restul vietzi dar cei ce atzi pierdut-o cum atzi reusit sa trecetzi peste asta?...
Scris 05 March 2007 - 07:05 PM
Am invatat de la o persoana foarte draga mie ca in viata nimeni si nimic nu este de neinlocuit.Asa am reusit de fiecare data sa trec peste,gandindu-ma ca o sa fie un "next"....
Iar timpul vindeca orice rana,chiar daca pe moment ni se pare ca durerea noastra e cea mai mare.
Iar timpul vindeca orice rana,chiar daca pe moment ni se pare ca durerea noastra e cea mai mare.
Scris 06 March 2007 - 01:56 AM
hana, la Mar 5 2007, 07:08 PM, a spus:
dragutz si chiar a tzinut figura? 
Mai adauga cativa prieteni de nadejde si pusi pe fapte mari, si da, este una din solutii.
Alta ar fi sa iti iei un timp sa intelegi cele petrecute- e un demers mai lung, mai constisitor din punct de vedere al efortului sufletesc, insa rezultatul este unul bun.
Scris 06 March 2007 - 10:37 AM
cred ca oricine trece foarte greu peste astfel de perioade
dar timpul le vindeca pe toate
asa ca aveti incredere in voi si totul o sa fie bine
dar timpul le vindeca pe toate
asa ca aveti incredere in voi si totul o sa fie bine
Scris 06 March 2007 - 10:58 AM
Io am asteptat 2 ani k sa fiu q o persoana p kre o iubesc.Si am fost 4 saptamani ,ne-am certat si acum iar suntem impreuna:wub:.Sincer sa fiu nu shtiu qm ar fii viitorul fara ea
Scris 06 March 2007 - 11:23 AM
Iulyan_14, la Mar 6 2007, 10:58 AM, a spus:
Io am asteptat 2 ani k sa fiu q o persoana p kre o iubesc.Si am fost 4 saptamani ,ne-am certat si acum iar suntem impreuna:wub:.Sincer sa fiu nu shtiu qm ar fii viitorul fara ea 
iulian ,ai doar 14 ani ...............mai vorbim peste vreo ....10 ani !
hana, la Mar 5 2007, 06:56 PM, a spus:
fiecare dintre noi a cunoscut candva o persoana pe care au iubit-o si si-au dorit-o din tot sufletul. uni au fost norocosi si au ramas cu ea tot restul vietzi dar cei ce atzi pierdut-o cum atzi reusit sa trecetzi peste asta?... 
sa pierzi e atat de usor ...........mai greu e sa treci ...peste,pe sub ,ocolit...........e dificil dar,nimic nu e imposibil !
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
iubirea e de trei feluri
din care doar unul e bun |
ellla | 16 | 7.020 |
|
Iubirea-Interes sau sentiment divin?
... |
menssana1984 | 43 | 9.959 |