sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Identitate romaneasca Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   sonia_bink 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-December 06

Scris 30 December 2006 - 01:05 AM

:giveheart: :D CARTI cu toate drepturile (copiere, adaptare, traducere, difuzare) GRATUITE SI NEINGRADITE

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 30 December 2006 - 11:07 AM

Vezi postareasonia_bink, la Dec 30 2006, 01:05 AM, a spus:

:focus: :tease: CARTI cu toate drepturile (copiere, adaptare, traducere, difuzare) GRATUITE SI NEINGRADITE

Daca dau si eu un link catre "Mein Kampf" ...sunt offtopic?
0

#3 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 30 December 2006 - 01:24 PM

Soimos : Īn măsura īn care ai şi justifica alegerea făcută, şi ne-ai propune o temă de discuţie.

Ceea ce aştept şi din partea Soniei, să ne spună ce propune să discutăm. Sau dacă nu ne spune īn timp util, mutăm la secţiunea literatură.
0

#4 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 30 December 2006 - 01:43 PM

Vezi postareadaemon, la Dec 30 2006, 01:24 PM, a spus:

Soimos : Īn măsura īn care ai şi justifica alegerea făcută, şi ne-ai propune o temă de discuţie.

Intrebarea am pus-o pentru ca topicul propune o tema, iar Sonia ne face sa credem ca Identitatea romaneasca se identifica cu noua dreapta!
Chiar asa o fi?
0

#5 Utilizator offline   angry_angel 

• detasarea este ultima experienta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 31 December 2006 - 01:21 AM

Vezi postareaSoimos, la Dec 30 2006, 03:43 PM, a spus:

Intrebarea am pus-o pentru ca topicul propune o tema, iar Sonia ne face sa credem ca Identitatea romaneasca se identifica cu noua dreapta!
Chiar asa o fi?

partial adevarat...noua dreapta promoveaza[prin vorbe] o doctrina bazata pe identitatea nationala...noua dreapta din portugalia ar afirma acelasi lucru...insa ar schimba numele poporului.
identitatea unui stat se construieste de la generatie la generatie...din pacate,in ultimii ani am dat un exemplu de societate corupta pana in maduva oaselor...rezultat al unui regim autoritar si apoi a unei invazii de excroci din afara,proliferarea excrocilor autohtoni...si pe fondul unui vid de initiativa din partea celor buni s-a ajuns la o perioada ce istoria o va caracteriza la fel ca pe cea fanariota :tease:
sa nu uitam...gunoaiele sunt primele care ies la suprafata...oamenii cu greutate aleg apele adanci,mai curate :focus:
0

#6 Utilizator offline   hiperion 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-January 07

Scris 01 January 2007 - 11:39 PM

Vezi postareaangry_angel, la Dec 31 2006, 01:21 AM, a spus:

..din pacate,in ultimii ani am dat un exemplu de societate corupta pana in maduva oaselor...rezultat al unui regim autoritar si apoi a unei invazii de excroci din afara,proliferarea excrocilor autohtoni...si pe fondul unui vid de initiativa din partea celor bun

Poate ati vrut sa ziceti vid de oameni buni ... nu vid de initiativa!
Romania este o tara in care nu exista oameni buni ....numai GENII care nu se implica si Gunoaie ...le vedem peste tot!

Citeaza

...oamenii cu greutate aleg apele adanci,mai curate :crazy:

in care se scufunda si nu mai au puterea sa iasa la suprafata!

In rest as fi curios in ce consta identitatea romaneasca?

In mamaliga pe care o mancam ? ... in hotia generalizata? ...sau murdaria in care ne inecam?
0

#7 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 05 January 2007 - 10:45 PM

Vezi postareahiperion, la Jan 1 2007, 11:39 PM, a spus:

In mamaliga pe care o mancam ? ... in hotia generalizata? ...sau murdaria in care ne inecam?

Create de cine ?
0

#8 Utilizator offline   spinelli 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-August 06

Scris 07 January 2007 - 12:03 AM

Vezi postareahiperion, la Jan 2 2007, 01:39 AM, a spus:

Romania este o tara in care nu exista oameni buni ....numai GENII care nu se implica si Gunoaie ...le vedem peste tot!

Exercitiu de sinceritate: tu, cel care vorbesti despre propria tara si natie asa cum vorbesti, din care categorie din cele doua enuntate faci parte?

Nu de alta, dar matalutza, sustii ca prin ceea ce scrii .... te implici, vrei sa "corectezi", asa incat ... :cry: :flowers: !
0

#9 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 07 January 2007 - 06:52 PM

Vezi postareahiperion, la Jan 2 2007, 01:39 AM, a spus:

Si tu care esti: Geniul sau Gunoiul?:x

Citeaza

In rest as fi curios in ce consta identitatea romaneasca?

E mai subtila decat crezi ^^
0

#10 Utilizator offline   vorbnoi 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 13 January 2007 - 12:19 AM

Identitatea romineasca n-are nimic de-a face cu legionarii sau nazistii. Cartile prezentate mai sus nu definesc nici pe departe identitatea romanului de azi. Este usor sa fii unilateral dar viata ne-a invatat ca nu-i asa. Romania a trait in bezna spirituala de multi ani de zile. Daca vrem sa intelegem cine sintem la radacina trebuie sa cautam noi insine. De a ne eticheta ca fascisti sau comunisti este o degradare peste masura. Noi trebuie sa invatam sa iertam si sa ne intelegem unii cu altii ca oamenii. Injuraturile din Parlamentul Romaniei reflecta starea noastra de spirit de zi cu zi. Cred ca e timpul sa ne intelegem unii cu altii si sa acceptam lucrurile asa cum sint ca raul se alunga de la sine insusi. Trebuie neaparat sa ne regasim respectul reciproc si vointa de a asculta pe cel de linga noi. Daca nu daruiesti nimic nici nu vei avea nimic. Istoria Romaniei a fost scrisa cu sacrificiul a mii si mii de romani si ar trebui sa ne fie rusine sa ne purtam asa cum ne purtam astazi cind vorbim despre Identitatea Romaneasca. Un pic de piosenie nu-i strica nimanui.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Becali:Viitorul Presedinte!
:-))))
girl_  127 18.443
Topic inchis Atasamente Exista egalitate intre barbat si femeie in Islam ?
. . .niciodata !!!!!
:GaGa  389 35.744
Topic inchis Geopolitica, F.D. Roosevelt
si Noua Ordine Mondiala
Corydalis  4 3.613
Topic inchis Basescu si Franta Mephistofel  0 3.510
Topic inchis cine a organizat 11 septembrie 2001 ovielb  7 10.348