sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sarcina si unghiile false Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   crocobaur 

• Raven
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 27 September 2006 - 02:00 PM

Se potrivesc? :crazy:

Pana sa fiu insarcinata am avut unghii false, dar acum nu prea stiu daca sunt sanatoase pentru baby. Unghiile mele naturale sunt foarte moi si se rup repede. Vreau sa stiu daca lampa cu uv il afecteaza pe baby.
Voi ce credeti?
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 27 September 2006 - 04:22 PM

Vezi postarealauraven, la Sep 27 2006, 03:00 PM, a spus:

Vreau sa stiu daca lampa cu uv il afecteaza pe baby.
Voi ce credeti?

Radiaţiile în ultraviolet afectează pe oricine. Distrug bacterii, distrug tot felul de germeni patogeni, dar distrug şi celule ale pielii. Mă îndoiesc că pentru un bebeluş ar fi de dorit expunerea la ultraviolete.
0

#3 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 27 September 2006 - 04:31 PM

Vezi postarealauraven, la Sep 27 2006, 02:00 PM, a spus:

Se potrivesc? :crazy:

Pana sa fiu insarcinata am avut unghii false, dar acum nu prea stiu daca sunt sanatoase pentru baby. Unghiile mele naturale sunt foarte moi si se rup repede. Vreau sa stiu daca lampa cu uv il afecteaza pe baby.
Voi ce credeti?

Doctorul dumitale de la Kantonspital ce zice despre asta ?
MA gândeam ca e mai util sa afli raspunsul la aceasta întrebare de la dânsul, iata spre referinta câteva adrese :
Imobersteg Cornelia (-Gmeiner)
Dr. med. FMH Kinder- u. Jugendmedizin
Sprechstd. n. Vereinb.
Alpenstr. 1
6004 Luzern
Tél. 041 410 66 33
privat
Schlösslirain 15
*041 370 99 01

Hämmerli Ingrid (-Krawzyk)
Dr. med. FMH Kinder- u. Jugendmedizin
Sprechstd. n. Vereinb.
Alpenstr. 1
6004 Luzern
Tél. 041 410 66 33
Fax. *041 410 66 45

Daca însa preferi sfaturi mai ezoterice, te poti adresa cu toata încrederea la :

Steiner Renata (-Schnüriger)
Astrologie, Gesang, Heilen
Richard-Wagner-Weg 4
6005 Luzern
Tél. *041 361 26 21

just need to ask :-
0

#4 Utilizator offline   crocobaur 

• Raven
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 27 September 2006 - 07:54 PM

Marlboro, esti un inger, cred ca o sa fac un loc pe gratarul meu pentru mici si pentru tine. :- Doctorul meu nu e la Kantonspital e la St. Ana, si inca nu am intrebat-o, dar o sa o fac vineri.

Vezi postareaharald, la Sep 27 2006, 04:22 PM, a spus:

Radiaţiile în ultraviolet afectează pe oricine. Distrug bacterii, distrug tot felul de germeni patogeni, dar distrug şi celule ale pielii. Mă îndoiesc că pentru un bebeluş ar fi de dorit expunerea la ultraviolete.

Multam! :crazy:
0

#5 Utilizator offline   spinelli 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-August 06

Scris 02 November 2006 - 10:32 PM

Vezi postarealauraven, la Sep 27 2006, 04:00 PM, a spus:

Se potrivesc? :spiteful:

Voi ce credeti?

Nu prea ma pricep la ungiile false si tehnologia legata de ele, insa daca bine deduc, pentru acestea ai nevoie de UV?
Raspunsul la intrebarea ta este NU. N-ai sa gasesti nimic legat de efectul teratogen (efect asupra dezvoltarii organismului fetal) al radiatiei UV, mai ales ca daca bine inteleg, expunerea se face doar pe o zona limitata.
Defapt, efectul nociv al radiatiilor UV se face simtit prin efect direct asupra celulelor expuse, ducand la aparitia unor modificari pe molecula de ADN cu formarea asa numitilor dimeri de timina (este vorba in principiu de un tip de mutatie). Celula , in general are mecanisme de reparare a acestor leziuni ale ADN-ului printr-un mecanism de excizie (taiere) a zonei afectate, si inlocuirea ei cu ceea ce ar trebui sa existe acolo in secventa de ADN. Insa expunerea prelungita poate face ca mutatiile induse sa "scape " de sub control, ceea ce poate duce la transformarea maligna a celulelor afectate.
Nu e cazul la tine.
0

#6 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 02 November 2006 - 10:46 PM

Vezi postareaspinelli, la Nov 3 2006, 12:32 AM, a spus:

Nu prea ma pricep la ungiile false si tehnologia legata de ele, insa daca bine deduc, pentru acestea ai nevoie de UV?
Raspunsul la intrebarea ta este NU. N-ai sa gasesti nimic legat de efectul teratogen (efect asupra dezvoltarii organismului fetal) al radiatiei UV, mai ales ca daca bine inteleg, expunerea se face doar pe o zona limitata.
Defapt, efectul nociv al radiatiilor UV se face simtit prin efect direct asupra celulelor expuse, ducand la aparitia unor modificari pe molecula de ADN cu formarea asa numitilor dimeri de timina (este vorba in principiu de un tip de mutatie). Celula , in general are mecanisme de reparare a acestor leziuni ale ADN-ului printr-un mecanism de excizie (taiere) a zonei afectate, si inlocuirea ei cu ceea ce ar trebui sa existe acolo in secventa de ADN. Insa expunerea prelungita poate face ca mutatiile induse sa "scape " de sub control, ceea ce poate duce la transformarea maligna a celulelor afectate.
Nu e cazul la tine.

Spinelli,ce meserie ai?Esti medic?
0

#7 Utilizator offline   rauldor 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-November 06

Scris 09 December 2006 - 04:04 PM

Vezi postareagineta, la Nov 2 2006, 10:46 PM, a spus:

Spinelli,ce meserie ai?Esti medic?

cre' ca.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ce se va alege dintr-un copil ciudat?
Noi ca parinti sau ca frati, ce putem face pt ei?
catherinedeneuve  40 4.736
Poll (No New) Chestionar:    Dreptul de a fi Tatic
Dreptul de a fi tatic, câti roportalieni sunt "gravizi" sau
Marlboro  39 11.867
Replici noi Cum spui copilului ca parintii divorteaza nightwish  7 1.419
Replici noi Copiii si divortul Sw33t Angel  3 2.714
Hot Topic (New) Copilaria de azi unde o gasim? Ce jocuri cunoasteti? PourMoi  34 4.087