Stafilococ auriu cauze
Scris 28 August 2006 - 02:58 PM
Scris 29 August 2006 - 02:01 AM
Am patit-o odata cu stafilococul auriu, la un pas de septicemie dupa o simpla extractie dentara. Am scapat dupa doua luni de tratament forte, asta nu inseamna ca am scapat insa... povestea s-a repetat, dar din alte cauze. A urmat imunizarea aferenta, vaccin, vit C forte, alte N vitamine vreo sase luni, insa nimeni nu poate garanta ca ca sunt total imuna la asta.
Cat despre conceperea unui copil, poti avea un copil perfect sanatos, purtator sau... chiar sa faca boala. Nu inseamna insa ca trebuie sa renunti la bucuria de a fi mama. Asuma-ti riscul!
Ps: Cunosc o persoana cu o problema ca a ta care are copii sanatosi, nici unul n-a mostenit boala.
Scris 29 August 2006 - 02:40 AM
EmmaD, la Aug 29 2006, 02:01 AM, a spus:
Am patit-o odata cu stafilococul auriu, la un pas de septicemie dupa o simpla extractie dentara.
Fericito.... eu nu am scapat de septicemie am avut-o bine merci.....am scapat ...cu viata ...cit despre ala auriu il am si acum si am grija de el...sa nu cumva sa il pierd ...
Scris 19 April 2007 - 01:51 PM
Scris 20 April 2007 - 10:36 AM
Buna ziua . Am o problema care ma deranjeaza de fff mukla vreme . Am 27 de ani si ma lupt cu stafilococul auriu de ceva vreme , in sensul ca in urma unui autovaccin pe care il fac la Institutul Cantacuzino , Iasi veziculele cu lichid imi dispar urmand ca dupa 5 - 6 ani sa apara din nou . Se manifesta prin aparitia unor vezicule mici cu lichid alb car in prima faza sunt de mici dimensiuni urmand ca intr - o zi 2 sa ajunga sub forma unor furunculi , durerosi bineinteles . Imi este teama sa am un copil , in ideea ca acest stafilococ s -ar putea transimite . Stie cineva un tratament mai eficient , sau daca stafilococul poate fi transmis de la mama la copil ?
[/quoteAr fi indicat sa discuti cu un ginecolog,parerea mea este ca poti avea un BB.
Incerca si cu Mibazon, da niste rezultate nesperate,dar din pacate ptr. moment si nici cateva remedii homeopate nu ar fi de neglijat.
Multa sanatate.
Scris 18 February 2010 - 01:05 PM
Scris 04 October 2010 - 10:02 PM
ancutzyk, la Apr 19 2007, 02:51 PM, a spus:
Am auzit ca BACTROBAN este o crema foarte buna imoptriva stafilococului auriu si sunt cazuri care au scapat de acest stafilococ cu crema bactroban si vaccin.
Dispun de o crema iar pentru cei interesati ma puteti contacta la numarul 0751272039.
Multa sanatate
Scris 03 January 2011 - 05:22 PM
Cred ca eu am avut MRSA (Meticilin resistent Stafilococus Aureus) adica Stafilococ Auriu rezistent la Meticilina care este cam ultima varianta de antibiotic care ii mai poate face ceva la acest stafilococ... daca devine resistent si la asta atunci nu prea se mai poate face nimic si ramane ca sistemul imunitar sa il tina in friu.. dar si sistemul imunitar are perioade in care este mai slabit si atunci stafilococul isi face de cap... si incep simtomele...faringite, bronsite, rosu in git, dureri de cap... de iti vine sa iti iei cimpii..
Puteti citi pe internet despre bacteriofagi sa vedeti ce buni sunt la tratarea infectiilor bacteriene.
SANATATE !
PS: Deci cine are nevoie si vrea sa incerce ma poate contacta la email pnly25@yahoo.com
Scris 12 May 2011 - 02:44 AM
Scris 09 July 2011 - 10:57 AM
Dan44, la 03 January 2011 - 05:22 PM, a spus:
Cred ca eu am avut MRSA (Meticilin resistent Stafilococus Aureus) adica Stafilococ Auriu rezistent la Meticilina care este cam ultima varianta de antibiotic care ii mai poate face ceva la acest stafilococ... daca devine resistent si la asta atunci nu prea se mai poate face nimic si ramane ca sistemul imunitar sa il tina in friu.. dar si sistemul imunitar are perioade in care este mai slabit si atunci stafilococul isi face de cap... si incep simtomele...faringite, bronsite, rosu in git, dureri de cap... de iti vine sa iti iei cimpii..
Puteti citi pe internet despre bacteriofagi sa vedeti ce buni sunt la tratarea infectiilor bacteriene.
SANATATE !
PS: Deci cine are nevoie si vrea sa incerce ma poate contacta la email pnly25@yahoo.com
La noi in farmacii se gaseste acest bacteriofag pt stafilococ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ulcerul
cum se vindeca |
Demiurgul | 14 | 8.295 |
|
Talasemie
boala genetica |
talasemie | 0 | 5.790 |