transaminaze 400,tratament nimic
Scris 17 August 2006 - 02:28 PM
Scris 18 August 2006 - 02:38 PM
Ce fel de hepatita ai?Cred ca medicul ti-a recomandat sa faci mai multe analize.printre care si viremia.La transaminaze de 400 sigur exista si o viremie mare!probabil medicul nu ti-a recomandat nici un tratament pana nu a avut rezultatul analizelor.Incearca sa te internezi la Matei Bals pentru evaluare si daca este o hep b cr ti se va intocmi dosar pentru trat cu pegasys sau lamivudina(gratuit prin casa de asigurari)
Multa sanatate!
Scris 18 August 2006 - 09:02 PM
viorica, la Aug 19 2006, 12:38 AM, a spus:
Ce fel de hepatita ai?Cred ca medicul ti-a recomandat sa faci mai multe analize.printre care si viremia.La transaminaze de 400 sigur exista si o viremie mare!probabil medicul nu ti-a recomandat nici un tratament pana nu a avut rezultatul analizelor.Incearca sa te internezi la Matei Bals pentru evaluare si daca este o hep b cr ti se va intocmi dosar pentru trat cu pegasys sau lamivudina(gratuit prin casa de asigurari)
Multa sanatate!
Multumesc Viorica! Am hep.b cronica,din 2003 pana acum transam mele nu au fost normale ,au valsat de la 80 la 300. Am facut viremia la Matei Bals ,nedetectabila.
Am incercat un tratam cu zefix,dar nu a mers,transam cresteau in loc sa scada,apoi am luat un tratam naturist pt ca statusem in spital o luna cu perfuzii si degeaba,am zis sa incerc si a fost bine,am putut cobori din pat si nu mai aveam dureri in partea dreapta.Acum nu sunt in tara,sunt in Spania si medicul de aici mi-a spus sa nu iau hepatoprotectoare.Astept ecografia si viremia.Ma bucur mult ca vb cu mine,sunt asa singura aici si putin trista.
Scris 21 August 2006 - 04:42 PM
Multa sanatate!
In Spania ai asigurari de sanatate?
Scris 05 October 2006 - 02:34 PM
Din pacate, am aceeasi "problema" medicala: mi-a fost descoperit virusul B, iar medicul nu mi-a prescris niciun tratament !!!
Ca sa fiu mai concret, nici macar un regim alimentar nu mi-a recomandat, sfatuindu-ma sa mananc numai ceea ce organismului meu ii place si la care nu reactioneaza "urat"...
....Desigur, mi-a recomandat sa renunt la fumat - lucru pe care, din pacate, nu l-am facut... Oricum, nu sunt un fumator inveterat, dar nici nu prea pot sa "ma las"...
In general starea mea este foarte buna, doar uneori - rareori - ma mai deranjeaza ficatul. Ce sa ma fac, pt k vad (din discutiile de pe acest forum) k boala asta e o mare belea!!! Deocamdata moralul meu este undeva deasupra nivelului de plutire, dar, incet - incet, bag de seama k incepe sa o ia spre curba descendenta!...
A! si ink ceva: care e treaba cu viremia - sau cum se numeste kestia asta? unde se poate masura si ce trimitere trebuie ptr ea?
Multumesc mult tuturor care au avut rabdarea sa citeasca acest post.
Scris 05 October 2006 - 02:48 PM
Sanatate.
Scris 09 October 2006 - 10:12 PM
Scris 10 October 2006 - 12:36 PM
Cred ca aici o sa poposesc o vreme sau doua ...odata ce m-am vazut parte integranta in "beleaua belelelor" : Ag Hbs-poz.
Fratii mei, Sky si onorati domni, doamne, domnisoare..etc
Azi, la spital, o cunostinta de-a mea imi spunea ca ,saracuta, s-a luptat cu hepatita C si a scapat.
hmmm:)
Aceasta postare a fost editata de carpe_diem: 10 October 2006 - 12:37 PM
Scris 12 October 2006 - 10:32 AM
MAi ales ca acum un an cand am cautat eu acest forum nu prea avea activitate (de fapt era doar parte de la heptatia C). Deci, cei care intra sunt cei care inca au probleme, intrebari si cauta raspunsuri.
Scris 13 October 2006 - 08:36 AM
Stiu o ruda care a scapat de CIROZA ..tratament naturist HOME !!!
Sunt sanse si pt noi [ cei cu HpB]
Sa ne ajute D-zeu !!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Un eveniment unic: seminar de psihoterapia familiei cu Minuchin | oana maria popescu | 1 | 1.465 |
|
salutari tuturor
posibila hep b |
ciprian_gr | 22 | 14.678 |
|
Prima vizita la ginecolog
Un bun ginecolog |
@ng3l | 2 | 4.076 |
|
anexita | issabella... | 7 | 19.922 |
|
Help!Ochelari de vedere | perpeleac | 0 | 3.401 |