vreau sa vad un ambalaj nou la produsele din tutun unambalaj inovator pentru marketing
Scris 09 August 2006 - 08:59 PM
vreu sa vad ceva nou la produsele din tutun de ex un ambalaj altfel care sa-mi sara in ochi si care sa-si faca singur reclama , ce credeti ???
Scris 09 August 2006 - 09:14 PM
stapanul, la Aug 9 2006, 09:59 PM, a spus:
vreu sa vad ceva nou la produsele din tutun de ex un ambalaj altfel care sa-mi sara in ochi si care sa-si faca singur reclama , ce credeti ???
Caută ambalajele folosite īn ultima sută de ani şi ai să vezi că nu se mai poate crea nimic nou. Eu am văzut "tutungerii" īn Germania, care aveau peste 200 de sortimente de tutun de pipă şi peste 100 de sortimente de ţigări de foi. Iar unele ambalaje erau neschimbate dinainte de primul război.
Scris 10 August 2006 - 07:47 PM
titlul asta e cumva vreo tema de licenta, dizertatie sau referat la facultate ? vrei sa-ti dam idei ??
sau pur si simplu esti pasionat ?
on topic : din cate am observat eu se tot incearca de catre unele firme producatoare schimbarea ambalajului cel mai bun exemplu care imi vine acu in minte este schimbarea la fata a pachetului de kent (atat de clasic pana acu vreo 2 ani
)
on topic : din cate am observat eu se tot incearca de catre unele firme producatoare schimbarea ambalajului cel mai bun exemplu care imi vine acu in minte este schimbarea la fata a pachetului de kent (atat de clasic pana acu vreo 2 ani
Scris 10 August 2006 - 07:59 PM
Cand se hotaraste inovarea unui produs, chiar si a unui ambalaj se au in vedere o serie de teste, in primul rand in randul consumatorilor. Se analizeaza ce impact vizual poate avea asupra lor si daca ajuta la sporirea vanzarilor.
Pentru cercetari de mk e nevoie de multi bani, daca ai vreo idee poti incepe prin a ne-o expune noua
Pentru cercetari de mk e nevoie de multi bani, daca ai vreo idee poti incepe prin a ne-o expune noua
Scris 11 August 2006 - 08:19 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Banii de pe internet?. | Sahn_Red | 14 | 7.580 |
|
tichet cadou | El`luchador | 9 | 6.379 |
|
plan de afaceri
tema la antreprenoriala |