Stiinta ghicitului – o arta pierduta ?
Scris 09 August 2006 - 07:49 PM
"Daca titlul va intriga – de la bun inceput – este bine. Si este bine de aflat ca, da! ghicitul este o stiinta pentru ca..."
Scris 09 August 2006 - 08:30 PM
Revista de Astrologie, la Aug 9 2006, 07:49 PM, a spus:
"Daca titlul va intriga – de la bun inceput – este bine. Si este bine de aflat ca, da! ghicitul este o stiinta pentru ca..."
Apropos de meserii… In codul activitatilor din economia nationala romaneasca sunt trecute doar astrologia si … spiritismul!
O fi bine?... O fi rau?...
este bine pt ca escrocheria capata amploare
ps: mai raspund si la intrebari stupide
Scris 10 August 2006 - 12:55 AM
Stiinta ghicitului..... hmm.... nu o poti capata citind sau urmand nu stiu ce cursuri. O poti mosteni sau dobandi, cum... nu stiu foarte exact?!? Stiu insa ca ani de zile am dat in carti, fara nici o taxa, doar ca la un moment dat nu stiu cum naiba de vedeam numai lucruri rele si pe deasupra se mai si adevereau
Cert este ca de trei ani nu m-am mai atins de carti, pentru ca persoane dragi mie au suferit si m-am simtit vinovata de cele intamplate. Acum prefer sa nu stiu, decat sa stiu si sa astept cu teama momentul.
Scris 10 August 2006 - 11:44 AM
mergi la medic si acesta iti "ghiceste" tratamentul (multi medici juri ca sunt patroni de farmacii - nu iti spun nimic despre ce ai sau nu ai, dar iti prescriu neaparat o lista de medicamente), iar daca nu il nimereste de la inceput, si mai traiesti sa-i ceri schimbarea tratamentului, ti se prescrie o alta reteta...
exact acsa cum iti ghiceste ghicitoarea in palma, iti "ghiceste" si medicul boala si tratamentul - foooooooooooooarte putin se bazeaza pe cunostiinte medicale sigure
Scris 10 August 2006 - 11:54 AM
da... arta ghicitului s-a pierdut... si-a aparut arta fraieritului...
Scris 10 August 2006 - 05:47 PM
MariaB, la Aug 10 2006, 11:44 AM, a spus:
mergi la medic si acesta iti "ghiceste" tratamentul (multi medici juri ca sunt patroni de farmacii - nu iti spun nimic despre ce ai sau nu ai, dar iti prescriu neaparat o lista de medicamente), iar daca nu il nimereste de la inceput, si mai traiesti sa-i ceri schimbarea tratamentului, ti se prescrie o alta reteta...
exact acsa cum iti ghiceste ghicitoarea in palma, iti "ghiceste" si medicul boala si tratamentul - foooooooooooooarte putin se bazeaza pe cunostiinte medicale sigure
mai mai mai, nu stiu cum ai ajuns tu la aceasta concluzie, dar un medic (orice medic) se bazeaza pe cunostintele medicale, atunci cand "ghiceste" boala si tratamentul, o face datorita experientei sale
Scris 11 August 2006 - 11:37 AM
Yvonna, la Aug 10 2006, 06:47 PM, a spus:
exact - este vorba de experienta
la fel ca la ghicitoare...
Scris 11 August 2006 - 02:20 PM
Eu am ajuns la concluzia ca citirea viitorului se bazeaza pe rezonanta unei posibilitati din viitor cu prpezentul si ca modeland prezentul (ceea ce poate fi uneori foaaaaarte greu) poti alege alta varianta din viitor. Si atunci prognoza nu este o fatalitate/condamnare ci o posibiliatte mai apropiata, eventual, dar nu singura. Iar anuntarea acestei posibilitati apropiate o intareste (de aceea trebuie mult aprudenta in comunicarea ei), o apropie si mai mult, o gireaza si devine un fel de autoprofetie implinita.
Scris 12 August 2006 - 01:30 PM
O fi ceva si cu ghicitul asta, eu il iau doar ca amuzament, oricum sunt prea multi snapani care vor sa te fraiereasca!
Scris 14 August 2006 - 09:23 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cronovizorul | Arcadia@ | 30 | 13.930 |
|
Continuarea..
vindecarea ''orbilor'' |
calliope | 77 | 11.865 |
|