Real time strategy vs. Turn based strategy Pe care o preferaţi ?
Scris 04 July 2006 - 04:07 PM
Ţin să amintesc că ambele tipuri au exponenţi proeminenţi : de o parte, Warcraft, Age of Empires, Age of Mithology, iar de cealaltă parte seria Total War şi Heroes.
Deci, pe care o preferaţi ?
Deci, pe care o preferaţi ?
Scris 06 July 2006 - 09:28 PM
Imi pare rau sa te contrazic, dar seria Total War (e.g. Rome: Total war) este RTS... de fapt, Tactical RTS.
Personal sunt 80% pentru RTS-uri, datorita gradului mult mai mare de realism, cat si a varietatii (jocuri gen Starcraft, Warcraft, Rome:Total war, Age of Empires, Command & Conquer, etc. care au marcat lumea jocurilor). De partea TBS-urilor, singura mentiune (onorabila insa) este intradevar epica serie Heroes (cu "clonele sale" : Disciples, Age of wonders, etc).
Personal sunt 80% pentru RTS-uri, datorita gradului mult mai mare de realism, cat si a varietatii (jocuri gen Starcraft, Warcraft, Rome:Total war, Age of Empires, Command & Conquer, etc. care au marcat lumea jocurilor). De partea TBS-urilor, singura mentiune (onorabila insa) este intradevar epica serie Heroes (cu "clonele sale" : Disciples, Age of wonders, etc).
Scris 10 July 2006 - 09:19 AM
Desi consider ca si TBS-urile facute bine sunt jocuri extraordinare,inclin spre RTS
Scris 30 July 2006 - 04:26 PM
Eu prefer Empire earth
ca restul jocurilor de genu asta nu le-am incercat
ca imi ia mult timp
Scris 07 December 2006 - 12:21 PM
Empire Earth e un joc foarte bun. Complex, preia mai toate caracteristicile RTS-urilor pentru a le īngloba īntr-un singur joc, foarte complet.
Aceasta postare a fost editata de MHortulanus: 07 December 2006 - 12:21 PM
Scris 03 January 2007 - 05:24 AM
RTS si mai precis : EVE Online. Za best.
Putem discuta o vesnicie despre motivele pentru care consider ca el e cel mai bun si nu vom termina.
Am si filmulete, pentru cei interesati.
Putem discuta o vesnicie despre motivele pentru care consider ca el e cel mai bun si nu vom termina.
Am si filmulete, pentru cei interesati.
Scris 06 January 2007 - 04:29 AM
nu exista joc real-time de strategie in adevaratul sens al cuvantului exceptand seria care a ajuns acum la medieval total war. Si eventual,cele in care ti se dau un numar fix de unitati cu care sa-ti faci treaba. Din cauza asta consider ca cele turn-based raman deocamdata net superioare (pentru cei care au ceva in cap, nu genul care populeaza interneturile din ro la un starcraft mic cu vecinul de apartament)
cu cele onlne... e alta poveste
cu cele onlne... e alta poveste
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Review in limba romana : Alan Wake | SNPGamers | 0 | 153 |
|
...:::HeartMT2:::... | N0b0dys | 2 | 4.431 |
|
Universal War
Browser based game |
Renex | 0 | 1.090 |
|
Shooterul cult (Thief, Deus Ex, System Shock)
Care e dupa parerea voastra cel mai bun shooter? |
Om_Bun | 12 | 10.584 |
|
controller pt PC | Googler | 0 | 1.103 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS