Sari la conținut
Forum Roportal
VEMANS

Suplimente omega-3

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cercetătorii au descoperit că acizii graşi omega-3 ar putea creşte considerabil riscul de cancer de prostată şi recomandă oamenilor să mănânce preparate din peşte doar o dată sau de două ori pe săptămână. Suplimentele din uleiul de peşte protejează organismul împotriva infarctului, a accidentului vascular cerebral (AVC) şi a artritei, stimulează capacitatea cerebrală şi previne apariţia tulburărilor comportamentale la copii.

Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă au descoperit că persoanele cu cele mai mari concentraţii de omega-3 în sânge prezintă un risc cu 71% mai mare de a dezvolta o formă agresivă, greu de tratat, de cancer la prostată.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mare pacat ca lucrurile nu "merg" asa usor si simplu.

 

Eu sunt foarte pretentios cand mi se prezinta o cercetare medicala ca un succes nemasurat si asta din cateva motive:

1. Publicatia nu a fost luata de pe o revista exclusiv medicala ci de pe un site comercial care numai cauta sa atraga atentia. In acelas site se anunta ca a fost descoperit cum sa slabesti 8 kg intr-o saptamana.Tu trebuiesti numai sa cumperi de la ei pilulele miraculoase.

2. In fiecare moment se fac in lume sute si mii de cercetari despre cancer. Aceste cercetari sunt facute un nemasurat timp si la urma se publica de catre desvoltatori ce s-a descoperit. Cand mi se scrie "oameni de stinta" si ce au declarat si nu numele acelui doctor care face cercetarile si care este amintit in trei cuvinte la urma,mie asta miroase a cacialma. Nu se scrie numele ci numai "oameni de stinta" ca situl sa nu fie dat in judecata.

3. Asa titluri se potrivesc la cercetari in care totul este desvaluit si nu se pretinde ca "inca nu se stie" Daca nu se stie,nu se publica si se induce in eroare publicul de cititori.

4. Am citit despre cel care conduce cercetarile , dr. Alan Kristal si am vazut in profilul lui ca dumnealui recomanda contra cancerului sa se faca Yoga. Asta ma pus pe ganduri.

5. S-a amintit un cancer a prostatei in special de agresiv care este greu de tratat. Asa. Cancerul la prostata este in general de doua feluri: Cel obisnuit si cel care se cheama "cu celule mici" care este intr-adevar mai agresiv insa azi, foarte putini bolnavi mor de cancer daca primesc tratamentul potrivit. Nu se insanatosesc insa traiesc si traiesc si la urma mor la batranete de alte probleme care se clasifica ca "moarte naturala". Toate astea sunt valabile mumai daca cancerul a fost depistat devreme,inainte de a iesit din prostata si a trimes "sucursale" la oase,ficat,plamani,creier si altele. Cand si daca a fost facut tratament inainte de a iesit cancerul din prostata, tratamentul este mai efectiv si mai usor. Cand este vorba de cancer la prostata cu sucursale, intotdeauna cancerul va fii agresiv cu Omega3 sau cu cizmele lui Pazvante.

6. Eu nu sunt adeptul de a lua Omega 3 sau vitamin B12 si altele deoarece,cine mananca cum trebuie,corpul lui va stie sa ia din mancarea ce se mananca toate ce-i trebuie. Daca la cineva totusi lipseste de exemplu vitamin B12 sau omega 3 si le va lua cu pilule,nici ele nu vor fii absorbite din intestin. Asa ca trebuie sa se faca injectii ca sa se treaca obstacolul digerarii. Deocamdata,mancati peste,in special de mare ca este foarte sanatos.Nu numai de doua ori pe saptamana ci si patru ori cine poate sa-si permita.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mare pacat ca lucrurile nu "merg" asa usor si simplu.

 

Eu sunt foarte pretentios cand mi se prezinta o cercetare medicala ca un succes nemasurat si asta din cateva motive:

1. Publicatia nu a fost luata de pe o revista exclusiv medicala ci de pe un site comercial care numai cauta sa atraga atentia.

These new findings, published July 11 in the online edition of the Journal of the National Cancer Institute, confirm those made in 2011 by the same Seattle researchers.

http://www.voanews.com/content/fish-oil-prostate-cander/1700850.html

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut reportajul. Una dintre cercetatoare, spunea ca, inca, nu sunt finalizate cercetarile; ca e de lunga durata, pana vor ajunge la o concluzie finala.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot ce se poate. Este vorba insa de un studiu publicat intr-o revista stiintifica serioasa

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inca niste cercetari care aprind firele ceilor care nu prea inteleg ca este un enorm abis intre cercetari si noi descoperiri . Multi fac cercetari si multi nu vor ajunge la rezultatele dorite/

 

Asa cercetari pot tine si 15 ani. Numai desvoltarea unui nou medicament acceptat de FDA tine cam 10 ani.

 

Din pacate 99.9% din asa cercetari se termina fara rezultate pozitive.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×