Laboratoare de specialitate performante numai cu aparatura de la Precisa

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 13 martie 2018
Vizualizari1329

Voteaza & Distribuie

Descriere

Evolutia tehnologica impune echiparea corespunzatoare a laboratoarelor specializate de biologice, chimie, fizica. Desfasurarea proceselor, analizelor, probelor este optimizata de aparatura performanta de ultima generatie, esentiala intr-un astfel de laborator. Eficienta rezultatelor obtinute depinde intr-o mare masura de dotarea conforma, orice specialist din domeniu cunoscand acest lucru.

In afara de performanta pe termen lung, se cere calitate, iar aceasta este asigurata de produsele de la Precisa, cu pagina oficiala de prezentare precisa.ro. Chiar daca implica o investitie destul de serioasa, costurile sunt amortizate intr-un timp destul de scurt, datorita cheltuielilor reduse de utilizare, dar si eficientei pe o durata foarte lunga. O astfel de investitie inseamna de fapt o afacere profitabila, daca este sa privim in perspectiva.

Pentru a alege aparatura necesara trebuie sa se cunoasca scopul pentru care este infiintat laboratorul, asadar cercetarile, analizele care urmeaza sa fie desfasurate in cadrul acestuia. Aceste elemente definesc de altfel tipul de laborator. In ceea ce priveste calitatea echipamentelor utilizate, fiabilitatea, calitatea, gradul redus de uzura, aspectul prietenos, durabilitatea pe o perioada cat mai indelungata – trebuie sa fie obiectivele urmarite de cei care doresc sa achizitioneze produse destinate unui astfel de uz.

Un produs de top pentru laboratoarele de analiza si cercetare este incubatorul cu agitare.
Probele biologice, biochimice si chimice din cadrul institutiilor specializate trebuie ferite de caldura, umezeala sau de riscul de a intra in contact cu alte substante. In acest sens, este necesara mentinerea lor pe o perioada indelungata la temperatura constanta si intr-un mediu steril.

Materialele de calitate din care sunt confectionate aceste incubatoare reprezinta unul dintre atuurile pentru care este achizitionat de majoritatea clientilor. Modul de operare prietenos este destul de accesibil, fara a fi nevoie de cunostinte avansate in acest domeniu. Poate fi pozitionat pe masa sau sub masa de laborator, in functie de cat de generos este spatiul avut la dispozitie. De asemenea, o alta metoda de a economisi spatiul este suprapunerea a doua incubatoare.

Accesul la configurarea setarilor este mai mult decat facil, datorita pozitionarii in partea de sus a controlerului. Greutatea sa de doar 15 kg usureaza enorm lucrurile in cazul in care se fac schimbari sau mutari in cadrul laboratorului. Capacul fiind de fapt un perete de sticla, permite vizualizarea substantelor depozitate in interior, fara a fi necesara deschiderea frecventa a usii. In acest mod, temperatura din interior ramane constanta, nefiind dezechilibrata de cea din mediul exterior.

Tot acest sistem este ideal pentru mentinerea in stare propice a probelor biologice si chimice. Incubatoare cu agitare sunt cele mai bune optiuni pentru dotarea sau completarea unui laborator de specialitate modern si performant.

Alte dotari pentru laboratoare

Laboratorul de anatomie din incinta liceului a starnit mereu o serie de reactii, controverse si curiozitati. Corpul uman este unul dintre cele mai complexe sisteme, iar cercetarea sa amanuntita reprezinta un punct de interes atat pentru elevi cat si pentru studenti. Atunci cand activitatea didactica este realizata prin materiale corespunzatoare, intelegerea informatiilor este aprofundata, iar mesajul ajunge la destinatar intr-un mod mai mult decat eficient.

Mulajul globului ocular este destinat invatarii si cercetarii organului insarcinat cu vederea. Mareste de 6 ori globul ocular de dimensiuni normale. Este compus din 6 elemente care permit o vizualizare si perceptie mai clara, tridimensionala a continutului acestui organ. Culorile atrag vizual si imita pe cat posibil pe cele naturale. Un glob ocular in miniatura – astfel poate fi catalogat acest mulaj, care a devenit un material indispensabil pentru laboratoarele de anatomie.

Epubretele sunt o alta categorie de interes. Aceste ustensile sunt indispensabile pentru laboratoarele medicale, cat si pentru cele din cadrul unei scoli, facultati. Sunt confectionate din sticla termorezistenta si pot fi sau nu gradate. Au forma unui tub inchis la un capat si sunt folosite in cadrul analizelor probelor recoltate.


Capacitatea sa este una standard, de 10 ml, iar o diviziune are valoarea de 0,2 ml. Este unul dintre cele mai simple vase de laborator, avand diametrul tubului de 14 mm. Din punct de vedere al calitatii, epubretele de la precisa.ro indeplinesc toate standardele in vigoare. Datorita faptului ca sunt confectionate din sticla, prezinta rezistenta mare la caldura si la diverse substante chimice. Ideale de achizitionat pentru a intregi arsenalul de ustensile necesare desfasurarii unei anumite activitati.

Acestea sunt un minim de exemplu al aparaturii, ustensilelor si accesoriilor de laborator de la Precisa. Nivelul maxim de siguranta si modernitate este atins de gama variata pusa la dispozitia celor care cauta calitate la preturi avantajoase. Din fericire, Precisa este un raspuns adecvat pentru astfel de interese.