Pozitiile sexuale pentru fiecare zodie (leu-capricorn)

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari149514

Voteaza & Distribuie

Descriere

LEU (24 iulie – 23 august)
Leii pot fi foarte concentrati asupra lor insisi in momentele tandre. Nu e vorba ca nu isi fac partenerul sa se simta excelent, doar ca de multe ori uita de el, fiind ocupati sa se felicite in secret pentru noua partida de amor! Cu toate astea, Leii vor de fapt mai mult decat sex de la partenerii lor. Le place sa presteze ... si le place sa li se ceara sa presteze! Leii sunt destul de buni la asta, dar au nevoie constanta de laude pentru performantele lor remarcabile.

Pozitia preferata a Leului: Leul e fericit daca primeste "afectiune orala", din moment ce tot ce-i place mai mult e sa fie servit.

Jucaria sexuala preferata: Un aparat de fotografiat, sau cateva ture de Strip Poker si il veti pregati pentru o noapte fierbinte.

Barbatul Leu in pat
Este un amant bun pentru ca nu ii place sa dea rateuri. E sexy si are o aura de sexualitate dificil de negat. Dar ii lasa pe toti sa il adore, asa ca partenera trebuie sa se straduiasca ori acesta se va indrepta spre urmatoarea leoaica!

Femeia Leu in pat
E eleganta si sexy, fara sa faca nici un efort. Barbatii o iubesc, iar femeile vor sa fie ca ea. Ii place sa se joace de-a soarecele si pisica cu barbatii si pretinde respect. In pat, e o adevarata pantera si ii poate speria pe multi dintre parteneri.

Cea mai buna metoda de a incita un Leu

Punctul sensibil al unui Leu este spatele. Mai intai, cere-i Leului sa se aseze pe burta. Incepeti cu o scarpinare usoara care incepe de deasupra fundului si urcati pana la baza craniului. Intensificati putin scarpinarea, pentru ca nimic nu-i place mai mult unei pisici decat o scarpinare zdravana. Dupa aproximativ un minut, scoateti uleiul de masaj si turnati-l pe spatele Leului. Cand se simte pregatit si vrea sa se intoarca pe spate, nu-l lasati! Va fi incantat de controlul pe care il detineti dvs. Dvs. decideti cand e momentul ca felina sa se intoarca si sa treceti la treburi mai serioase!

FECIOARA (24 august - 23 septembrie)
Fecioarele au doua parti ale personalitatii, inocenta si siretenia. Va pot face sa credeti ca sunt dulci si feciorelnice, dar cu siguranta NU sunt nici una nici alta! Cu toate acestea, Fecioarele sunt in cautarea unui partener pe termen lung, nu al unui one-night-stand sau al unei aventuri! Au tendinta de a seduce cu finete, de a fermea cu subtilitate, astfel incat sa va dati seama, cand sunteti vrajti de o Fecioara! Odata ce Fecioara se implica intr-o relatie pentru mai mult timp, sunt absorbite de activitatile de gospodarie ceea ce poate cauza o scadere drastica a libidoului.

Pozitia preferata a Fecioarei: Aproape oricare, atata timp cat implica contactul vizual!

Jucaria sexuala preferata: Mai degraba jocul preferat. Notati cinci scenarii salbatice de sex si puneti-le intr-un bol. Puneti Fecioara sa alega un biletel si apoi a faceti ce va spune! Fecioara IUBESTE sexul spontan!

Barbatul Fecioara in pat
Poate fi destul de plictisitor uneori pentru ca si-a setat deja pareri cu privire la modul in care ar trebui sa fie o femeie. Nu vrea sa critice sau sa ofenseze, dar perfectionismul lui ii poate duce partenera la disperare! Are totusi cateva idei perverse, insa e destul de dificil sa ajunga in miezul pasiunii sale! Este un adept al obisnuintei, deci daca iubita il poate atrage in obiceiul de a se culca cu ea, cine stie ce s-ar putea intampla?

Femeia Fecioara in pat

Este harnica si atenta cu privire la aspectul ei, dar in secret viseaza la un pic de depravare si sex murdar! E o romantica tainica ce-si astepta cu nerabdare amantul perfect. Avand in vedere ca amantul perfect nu exista, va profita de ce-i iese in cale! E destul de nesigura si are nevoie de un partener care sa o adore. Are o pasiune puternica sub exteriorul practic si abia asteapta pe cineva care sa o dezvaluie!

Cea mai buna metoda de a incita o FECIOARA
Fecioarele au o burta foarte sensibila din punct de vedere sexual! Daca doriti sa se topeasca in mainile dvs, mangaiati, lingeti si sarutati-le pe stomac!! Partea de la buric in jos, mai ales! Odata ce le-ati facut sa freamete, puteti obtine de la ele tot ce va doriti! Nu uitati insa sa pastrati o mana pe burta lor tot timpul!

BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Balanta este unul dintre cele mai sexy semne ale zodiacului, si daca nu poate obtine ce doreste de la un amant, va opta pentru doi! Sunt recunoscutee datorita standardelor duble pe care le are aproape in toate domeniile.Va va privi in ochi si va va spune "sa nu ma inseli niciodata, pentru ca eu n-o s-o fac niciodata", chiar si atunci cand au planuit o noapte fierbinte cu altcineva! Pe Balante ii excita mai mult sa dea decat sa primeasca. Au o inima mare si sunt semnul cel mai putin egoist al zodiacului. Nu sunt foarte deschisi in ceea ce priveste gandurile lor sau fanteziile. Mai degraba ar tacea decat sa spuna adevarul si de a ofensa sau a face pe cineva de ras in public. In pat, au nevoie de o perioada de timp pentru a se simti suficient de confortabil pentru a spune exact ce-si doresc.

Pozitia preferata a Balantei:Atata timp cat sta culcata, Balanta e fericita!

Jucaria sexuala preferata:
K.Y. Jelly.

Barbatul Balanta in pat
Barbatul Balanta vede sexul ca pe o aventura interesanta si ar fi foarte dornic sa o faca in locuri publice, cum ar fi o toaleta de restaurant! Ii place sa se comporte ca un baiat rau si sansa de a putea fi prins il incita la maxim. Ar incerca orice fantezie are partenera, dar daca ii puteti pastra si inima, asta ramane de vazut. Cu toate acestea, are stofa de sot perfect, si ar prefera ca iubita sa sa preia conducerea. Este romantic si grijuliu, dar imblanzirea lui este un cosmar!

Femeia Balanta in pat
Singurul lucru care ii separa pe barbatii Balanta de femeile Balanta, e ceea ce se gaseste intre picioarele lor! Femeia Balanta isi doreste un barbat puternic, care intelege ca ea are nevoie de individualitate si libertate. Ii piere orice chef de sex sau atractia pentru un barbat cand acesta este un badaran si ragaie in public sau are o respiratie urat mirositoare. Igiena personala este cruciala daca vrei sa ajungi la nivelul doi cu o femeie Balanta. Balantele sunt foarte pricepute la prefacatorie cand vor sa obtina ceva. Cand Balanta din patul dvs scoate gemete in pat, uitati-va in ochii ei pentru a va asigura ca nu mimeaza.

Cea mai buna metoda de a incita o Balanta

Zonele sensibile ale Balantelor sunt spatele si fundul, asa ca, de cate ori aveti ocazia, mangaiati, pipaiti si strangeti-le fesele. Cand o sarutati, strecurati-va mana pe sub bluza ei si mangaiati-le spatele, incepand de la mijloc si coborand spre fund. Nu va grabiti si fiti tandri! Vreti sa va innebuniti Balanta? Fundul este locul unde trebuie sa insistati.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionii sunt foarte posesivi. Se vor supara chiar daca doar va uitati la alta persoana atragatoare din camera. Dar va puteti mereu baza pe un Scorpion sa va fie alaturi cand aveti nevoie de el. S-ar putea sa nu stiti cu adevarat niciodata ce gandeste Scorpionul pentru ca pentru el, cunoasterea inseamna putere si sunt foarte buni la arborarea unei fete inexpresive pentru a acoperi orice emotie sau sentiment. Scorpioni iubesc sexul. Cu cat e mai murdar, cu atat mai bine. Incitati-i povestindu-le cea mai depravata fantezie a dvs. si cereti-i sa o puna in practica.

Pozitia preferata a Scorpionului:
Oricare, atata timp cat asta implica dominarea fundului celuilalt.

Jucaria sexuala preferata: Ben Wah Balls pentru fete, si o cravasa pentru baieti

Barbatul Scorpion in pat
Sexualitatea lui este atat de puternic, incat va va ameti! Daca sunteti destul de norocoasa sa fiti cu un baiat Scorpion, vei fi intotdeauna multumita! Singurul lucru pe care nu veti dori sa-l faceti este sa-l enervati. Orice lucru veti face si nu ii va conveni, se va retrage in coltul lui si acolo va ramane o buna perioada de timp. Enervati-l de mai multe ori, si va cauta razbunare!

Femeia Scorpion in pat
Poate arata ca o fata linistita si timid, dar in pat nu este! E o femeie salbatica si pasionala, dinamica in dormitor. N-o calcati nici pe ea pe coada, pentru ca ea poate fi mult mai razbunatoare decat un barbat Scorpion, si n-are nici o problema in a provoaca o scena! Nu vorbiti despre alte femei, nu va lasati greu cuceriti, pentru ca va va tine minte si in acest joc nu aveti nici o sansa sa castigati.

Cea mai buna metoda de a incita un Scorpion
Din moment ce acesta este unul dintre cele mai excitate semne ale zodiacului, e logic ca zona lor fierbinte sa fie intre picioarele lor! Pe langa asta, aveti oricand posibilitatea sa le stimulati intelectul pentru acelasi rezultat.. Daca le vorbiti usor si ii tachinati, Scorpionii vor fi gata de actiune intr-o secunda! Cuvintele magice pentru ei sunt freaca, freaca, freaca.

SAGETATOR (23 noiembrie - 23 decembrie)
Zeul banilor, al norocului si al distractiei in asternuturi. Sagetatorul e jucaus, stabil si foarte distractiv la petreceri. E salbatic, si poate fi cel mai petrecaret om din cati ati intalnit vreodata! Daca se intampla sa petreceti o noapte cu e, pregatiti-va sa experimentati lucruri pe care nu le-ati mai facut inainte! Sagetatorii sunt spontani si aventurosi si, cel mai probabil, au fost prinsi in timpul unei partide intr-un loc public. Cand vor gasi amantul potrivit, vor da 100%, atat timp cat sentimentul este reciproc.

Pozitia preferata a Sagetatorului: Sunt dispusi la orice. Calitate si cantitate.

Jucaria sexuala preferata: Scrieti o fantezie sexuala si lasati-le-o pe perna. Vei fi surprins de ce se va intampla in continuare!

Barbatul Sagetator in pat:
Chiar daca este chel, gras sau de varsta mijlocie, el inca este in stare sa cucereasca orice femeie. Dragostea sa si cautarea fericirii sunt ceea ce le atrage pe femei la el. Ii place sa o faca si daca il refuzati isi va indeplini nevoile in alta parte.

Femeia Sagetator in pat
Cu femeia Sagetator veti avea mult de lucru. E o adevarata aventura in dormitor si, de asemenea, n-are nici o problema in a inseala, daca nevoile nu ii sunt indeplinite. Dar puteti rezista la sexualitatea ei nonconformista? Isi va ascunde emotiile de dvs, dar nu faceti greseala de a vi le ascunde pe ale dvs. de ea. Cauta pe cineva in care poate avea incredere 100%, dar este chiar ipocrita, deoarece nu e prea de incredere.

Cea mai buna metoda de a incita un Sagetator
Soldurile si coapsele sunt extrem de senzuale pentru un Sagetator, asa ca concentrati-va pe masajul si mangaierea aceastei zone! Nu va fie frica sa il intrebati daca o faceti bine pentru ca le-ar placea sa-ti spuna! Cel mai bun mod de a-l exicta este mangaierea interiorului coapsei intr-un loc public!

CAPRICORN (23 decembrie – 20 ianuarie)
Capricornii sunt foarte buni in a-si ascunde emotiile, astfel ca de multe ori e greu de spus daca sunt cu adevarat indragostiti. Daca aveti bani, puteti paria pe admiratia Capricornului, deoarece banii sunt un excelent stimulent pentru ei. Capricornul are o mare rezistenta sexuala si sunt in stare sa faca sex toata noaptea daca isi doresc asta.

Pozitia preferata a Capricornului: Atat femeilor cat si barbatilor le place sa o faca pe la spate.

Jucaria sexuala preferata: Un birou pe care sa faca sex, sau un film erotic ii va face sa se simta in largul lor.

Barbatul Capricorn in pat
Imaginatia nu este un punct forte al Capricornului asa ca nu va asteptati la acrobatii din partea lui. Sexul cu el ar putea fi la fel de plictisitor ca si cand v-ati uita la vopsea cum se usuca si, pe deasupra, tinde sa fie un pic mai egoist. Dar puteti fi sigura ca va va fi credincios.

Femeia Capricorn in pat
E puternica si increzatoare si ii place sa conduca! E greu sa treci de carapacea in care si-a inchis sufletul, dar, o data in interiorul ei, o veti descoperi dulce si tandra. Pozitia sa preferata poate fi misionarul, dar cauta emotia si in locatii noi, asadar experimentati pentru a o mentine interesata.

Cea mai buna metoda de a incita un Capricorn
Capricornii sunt cele mai anale semne ale zodiacului, asa ca lingusirea lor va va lua un pic de efort. Credeti sau nu, zona lor erotica sunt genunchii! Mangaiati-le usor picioarele, acordand o atentie deosebita regiunii genunchilor. Ii veti face sa freamete daca lingeti, sarutati sau ciupiti cu buzele aceasta zona.