Jumatati de masura pentru efecte wow!

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2453

Voteaza & Distribuie

Descriere

Jumatati de masura pentru efecte wow!


Unele persoane nu se incurca cu jumatati de masura, insa cand vine vorba de lenjerie, jumatatea de cupa sau sutienul de tip demi-cupa suna tare bine! In cazul in care nu ati ghicit pana acum, acest articol este dedicat sutienului balconette!



Indiferent de forma aleasa pentru sutien, nu trebuie sa uitam de misiunea lenjeriei, care este aceea de a pune in evidenta senzualitatea oferita de formele corpului feminin. Daca vorbim despre forme, vorbim despre solduri, despre rotunjimea umerilor, despre forma coapselor si a sanilor. A vorbi despre corpul unei femei nu trebuie sa fie o rusine, caci senzualitatea pe care o emana fiecare femeie prin forma trupului trebuie valorificata! Cea mai buna modalitatea de a scoate in evidenta si chiar de a cizela senzualitatea feminina este alegerea lenjeriei potrivite. Lenjerie potrivita formei.





Am ales sa vorbim despre balconette, caci forma acestui sutien scoate cel mai bine in evidenta conturul sanilor. Probabil il recunoasteti dupa cupa ce acopera pe jumatate sanii si dupa bretele aplicate chiar la extremele cupei. Acest tip de sutien exista in forma sa cu bretele detasabile sau fixe, cu cupa din burete sau dantela simpla.

Forma cupei, indiferent de materialul din care este realizat, are ca si caracteristica principala faptul ca intaritura este plasata in partea de jos a acesteia, bretelele neoferind un suport prea mare sanilor. Balconette ofera sanilor libertatea de a ramane in forma naturala, in acelasi timp, insa, confera o rotunjime anume bustului. Cu siguranta tineti minte acele filme de epoca cu diverse doamne de societate incorsetate in rochii rigide cu crinolina, su sanii sufocati de corsetele grele, insa cu o forma frumoasa a bustului. Ei bine acest timp de sutien este derivat din partea superioara a corsetelor, insa ofera liberate de miscare.

Sutienul Balconette, poate fi purtat la rochiile cu decolteu adanc, sau la bluzele cu decolteu in V, oferind bustului o forma bine definita, in acelasi timp si o eleganta vestimentatiei. Avand acest gen de decolteu, in cazul in care tinuta este simpla, se poate accesorizata cu un colier maxi, efectul glamour fiind garantat! In cazul in optati sa imbracati o rochie fara umeri, solutia este sutienul balconette fara bretele, sanii fiind sustinuti de intaritura din partea inferioara a cupei. Astfel, alegerea sutienelor se face mult mai usor, in functie de necesitate si de eveniment.

Nu mai are sens sa mentionam, de efectul unei astfel de lenjerii asupra partenerului...

Acum, trecand in revista toate efectele wow! ale acestui tip de sutien, ce spuneti: ne imbracam cu jumatati de cupa?