Confesiunile unei iubarete ? Michelle Cunnah

Detalii

CategoriiCultura
TaguriLiteratura
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2531

Voteaza & Distribuie

Descriere

Confesiunile unei iubareteRosie Mayford este o englezoaica tanara si singura, care locuieste la Londra si detine o agentie de recrutare numita Odd Job. Cand Rosie participa la o petrecere de Craciun cu prietenul ei Jonathan, se trezeste tinta avansurilor libidinosului sef al lui Jonathan, Sidney Smythe Lawrence.



Cu mai multe ocazii anterioare, oribilul sef a supus-o pe Rosie la dialoguri cu o tenta de hartuire sexuala. Din pacate, lui Jonathan ii pasa mai mult de pastrarea locului de munca si de lingusirea sefului sau, decat de sentimentele iubitei lui. Cand Sidney incearca flagrant sa o sarute pe Rosie, aceasta isi striveste elegantul pantof Jimmy Choo, pe piciorul lui.



In timp ce Jonathan il consoleaza pe Sidney si o sfatuieste pe iubita lui sa paraseasca petrecerea, un doctor chipes si carismatic, pe nume Luke Benton, intra si o salveaza pe Rosie. Luke o scoate de-acolo, in brate, si o duce la McDonalds-ul din Picadilly Circus. La o cafea si nenumarate povestiri amuzante intre cei doi se formeaza o legatura.



Cand Jonathan o paraseste a doua zi dupa incidentul de la petrecerea de Craciun, Rosie se vede obligata sa-si reevalueze viata si optiunile ei romantice. In timp ce se lupta cu criza financiara a mamei ei, sarcina neasteptata a verisoarei sale, Elaine, si o nunta la care isi da seama ca s-a culcat cu toti barbatii de la masa ei, Rosie e nevoita sa se ocupe de probleme legate de angajament si intimitate.


Titlul original: Confessions of a serial dater.