Jump to content
Forum Roportal
Darianna

Medici pe care ii recomandam!

Rate this topic

Recommended Posts

Ne place, nu ne place, ajungem, la un moment dat in viata, sa avem nevoie de medici, fie ca sunt specialisti sau generalisti.

 

Propun sa adunam aici, nume de medici cu care voi ati intrat in contact si care v-au putut rezolva problemele. Sau de care, pur si simplu, sunteti multumiti. O sa va rog sa veniti si cu argumente.

 

Incep eu.

Am avut multi ani probleme cu gatul, cu amigdalele. La inceput a fost complicat, ca nu stiau de unde provine problema. Dureri nu aveam, dar faceam febra, iar analizele de sange ieseau prost. In 2006 am descoperit-o pe doctorita Balasanian, care are cabinet in Policlinica 2 din Constanta. Nu aveam incredere mare, ca fiind doctorita bugetara, ma asteptam sa nu isi dea interesul. Dupa un an de tratamente, a reusit sa imi scada vsh-ul suficient de mult, incat sa imi poata scoate amigdalele.

Aparent nu e o mare realizare, dar, avand in vedere ca m-am chinuit vreo 12 ani cu problema asta, eu zic ca a reusit sa faca o treaba buna. E un oic repezita si pare aroganta, insa profesional, este buna. Si are si o asistenta bunuta. :huggles:

Am si confirmarea unui tatic cu recidive urate ale fetitei lui. Toti medicii ii dadeau antibiotice, dr. Balasanian i-a dat antivirale. Fetita nu se mai imbolnaveste atat de des.

Acelasi tatic a primit tratament pentru o infectie recidivanta la ureche, altul decat cel recomandat de restul medicilor, si, de doi ani, nu mai are probleme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu il recomand pe Dr. Liviu Pipos (ginecolog) din Bucuresti. Merg de ceva ani buni la el, este un om deosebit. Il gasiti la clinica Sanador din Victoriei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu o recomand pe Despina Miciulica medic pedodont si pe Cristian Dumitriu, de la Imperial Dent.

 

Si o mai recomand pe Raluca Grigore, medic orl si chirurgie la Spitalul Carol Davila.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fara gresala ca intentia aci a fost buna indsa rezultatele acestui topic pentru medicii care sunt propusi poate fii foarte neplacuta deoarece etica doctorilor NU PERMITE nici un fel de publicitate sau reclama.

Cu toata buna intentie,este o posibilitate pentru medici sa faca publicitate aci cand i-si trimet laude singuri ca sa le vina pacienti cu bani.

Am intalnit o data in un forum strain un topic unde cine are nevoie de un specialist,trimete mailul lui si i se trimete raspuns de catre o grupa din membrii activi ai forumului care au informatii despre personalul profesorilor si doctorii in diferitele specialitati.

Actual,eu fac parte dintr-o asa o organizatie insa la un forum israelian.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu recomad ca doctor de boli infectioase spitalul Bălcescu pitesti , pe DNA dr. Viola Popescu este cea mai buna .. Baietelul meu avea probleme cu amigdalele, tot timpul făcea puroi si făcea febra exagerat de mare .. Acum totul este bine. Multumita DNA dr. Popescu viola

Share this post


Link to post
Share on other sites

De la Spitalul Sf.Pantelimon recomand cu incredere pe Dr.Ciocarlan Sorin -Marius.Este un om deosebit si un foarte bun doctor.Fara sa-l cunosc m-am lasat pe mainile dansului si nu am regretat.Este sufletist,rabdator,explica pe intelesul tau si se ingrijeste de pacient.Si..nu e spagar!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azi a fost publicat in ziarele israeliene ca sunt recrutati de catre spitalul Shiba din Israel doctori romani si bulgari in aproape toate domenile medicinii deoarece servicile medicale care se dau in Israel cetatenilor sunt asa de ample ca doctorii israelieni nu reusesc sa le implinesc in timp scurt.

Cel mai cerut sunt doctori anestezisti, chirurgi,patologi,geerali si altii. Ei trec un examen in Israel,cei care reusesc trec un curs in care primesc informatii si in continuare incep sa lucreze cot la cot cu doctorii israelieni.

 

Spitalul Shiba din Israel nu este numai cel mai mare si mai utilat din Israel ci si din Orientul Mijlociu. Nu este rar sa intalnesti bolnavi ,bogatasi din Saudia ,Emiratele arabe sau tari arabe care nu au legaturi diplomatice cu Israel care prefera spitalul Shiba la cele mai cunoscute spitale americane .

Apropo,ministerul sanatatii roman trimet la Israel ,din cand in cand bolnavi de cancer care au nevoie de transplant complicat de madva de oase. Tratamentul este platit de ministerul sanatatii roman si uneori costa o avere.Sute de mii de dolari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

asa, topicul asta il cautam.

 

Vreau sa stiu daca e cineva aici care cunoaste medic dermatolog in Romania. Unul bun, unul care e la curent cu ce se intampla si p-afara in medicina, unul pe care sa-l stiti personal. Nu vreau sa raspunsuri gen yellow pages, ca asta pot si eu singura.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×