Vila Fitness

Vila Fitness

Detalii

Telefon
0744708344
Web
http://vilafitness.ro
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 9 ani si 3 luni
Vizualizari
1436

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vila Fitness din Borsec

Din orice colt al tarii ai veni, in staţiunea balneoclimaterică Borsec, din judetul Harghita, te asteapta Vila Fitness.
Numai aici veti putea pune in practica „Modul de viata sanatos”. Cu acest program, venim in ajutorul dvs. si va propunem: odihna, recreere, relaxare si pastrarea sanatatii prin gimnastică zilnică, drumeţii, excursii, cură de apă minerală cu supraveghere medicală, expuneri si sfaturi utile despre alimentatie, mod de gândire si mentalitate, metode naturiste de vindecare.
Vila este inconjurata de păduri de brad care purifică aerul, fac ca vara sa nu fie torida, iarna sa nu fie rece, iar toamna si primavara sa fie deosebit de frumoase.
Vila Fitness poate gazdui 27 de persoane. Are 11 camere, 3 bai si 3 bucatarii. Este utilata cu sauna, sala de masaj, loc pentru parcare, teren de jocuri, loc pentru picnic si partie de schi. La lumina focului de tabara, organizam jocuri distractive si „cupa taberei” la dans. Va invitam in acest mic colt de rai din Carpatii Orientali, ce isi datoreaza faima, apelor minerale curative. Cazandu-va la vila noastra, veti putea vizita si bea din izvoarele cu ape minerale naturale ale Borsecului.