Traget

Traget

Detalii

Adresa
Galati, Strada Otelarilor, nr. 36
Telefon
0724333630
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1541

Voteaza & Distribuie

Descriere

Traget Galati

Traget S.R.L. Galati a fost infiintata in anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul cu amanuntul si cu ridicata al produselor alimentare si nealimentare. In 2006, luand in considerare tendintele economiei romanesti din perioada respectiva, compania a decis dezvoltarea in domeniul distributiei de materiale de constructii si finisaje interioare in judetul Galati.

Pentru asigurarea calitaţii serviciilor furnizate, firma noastra a încheiat contracte ferme cu furnizori evaluaţi şi agreaţi, atat in ceea ce priveste asigurarea calitaţii produselor furnizate, cat si in promptitudinea cu care ne sunt livrate produsele solicitate de noi. Primul partener cu care am demarat aceasta noua activitate a fost Decora S.A. Polonia, companie cu care am dezvoltat o colaborare reciproc avantajoasa care continua si in prezent.

Desi piata de profil a traversat o perioada dificila, compania noastra a reusit sa se stabilizeze si chiar sa se dezvolte, devenind un distribuitor de top in regiunea de Sud – Est a tarii. Aceasta dezvoltare a survenit atat ca urmare a impunerii si respectarii unor standarde ridicate in satisfacerea nevoilor clientilor nostri, cat si ca urmare a dezvoltarii unor parteneriate strategice cu alti producatori importanti.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Sambata: 9:00 - 12:00

Filtre

Decoratiuni: Tapet
Program extra: Sambata
Materiale amenajari: Adezivi, chituri de rosturi, Vopsele lavabile, Vopsele pt. lemn ?i metal
Diverse: Scule