Terion Prod

Terion Prod

Detalii

Adresa
Rasnov, Strada Campului, nr. 2
Telefon
0268230891, 0742425687, 0745097580
Fax
0268230891
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
669

Voteaza & Distribuie

Descriere

Terion Prod Brasov

Societate de constructii specializata mai ales in proiectarea, productia si montajul sistemelor de ventilatie, cosuri de fum, canale de gaze si caserare suprafete termoizolate, prin pregatirea personalului si prin produsele si serviciile de calitate superioara pe care le ofera se prezinta ca un partener de incredere cu obiectivul de a indeplini exigentele si asteptarile investitorilor romani si straini.

Inca de la inceput firma a fost preocupata de implementarea tehnologiilor moderne pentru domeniile de activitate pe care le desfasoara. Misiunea noastra este de a promova pe piata o gama larga de produse proprii din confectii metalice cat si produse pentru izolatii civile si industriale reprezentand in mare parte aplicatii de ultima generatie in domeniu.

Activi in acest segment, avem la momentul actual relatii de afaceri cu agenti economici si distribuitori de talie medie pe intreg cuprinsul tarii, fapt pe care il consideram o realizare. Produsele oferite acopera in mare parte domenii ca termo si fonoizolatiile precum si izolatiile tehnice, fiind reprezentative pentru marci de renume in domeniul constructiilor si in special al izolatiilor in constructii.