Restaurant Becsi Szelet

Restaurant Becsi Szelet

Detalii

Adresa
Miercurea Ciuc, Strada Brasovului, nr. 105
Telefon
0723000242
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Pensiunea Becsi Szelet
Vizualizari
1994

Voteaza & Distribuie

Descriere

Restaurant Becsi Szelet din Miercurea Ciuc

Cu mare drag, vă anunţăm că, în sfârşit, am reuşit să aducem în Ţinutul Secuiesc o părticică din vestita Vienă. Specialitatea casei este Sniţelul Vienez Uriaş, preparat conform reţetei originale vieneze, asortat cu salată austriacă de cartofi şi salata de varză albă şi varză roşie.

Dorim ca preparatele noastre să ajungă în căminele dumneavoastră si la locul de muncă. Din acest motiv, conform cerinţelor dumneavoastră onorăm comenzile şi prin curier. Vă vom răsplăti încrederea cu care ne investiţi comandând de la noi, prin onorarea promptă a comenzilor.

Dorim să vă oferim specialităţile noastre de o calitate şi o cantitate excelentă intr-un mediu plăcut şi relaxant. Deşi suntem conştienţi de importanţa reclamei, noi spunem că, cea mai bună reclamă este dacă oaspeţi noştri sunt pe deplin mulţumiţi şi pleacă sătui, ducând mai departe faima restaurantului nostru. Preparatele noastre sunt pregătite exclusiv din produse naturale şi proaspete, alături de care putem oferi o gamă largă de băuturi de calitate.

Vă rugăm să acceptaţi oferta noastră, asigurându-vă că, asemenea unui mugure care se dezvoltă, reţetele noastre se înbunătăţesc periodic sub mâinile iscusite ale bucătarilor noştri, roadele muncii lor ajungând în farfuriile dumneavoastră.

Filtre

Tip: Restaurante
Specific: International, Unguresc
Servicii oferite: Livrare la domiciliu, Locatie evenimente
Facilitati: Parcare, Terasa
Numar de locuri: intre 50 si 100