Hotel Hefaistos - Covasna

Hotel Hefaistos - Covasna

Detalii

Adresa
Covasna, Strada Unirii, nr. 6
Telefon
0267340329, 0267340213
Fax
0267340329
Web
http://www.hotel-hefaistos.ro/covasna.html
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
1151

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hotel Hefaistos Covasna

Hotelul Hefaistos Covasna va asteapta cu cele mai avantajoase si de calitate servicii de cazare si tratament din Covasna, regiune faimoasa pentru izvoarele minerale, cu calitati curative cunoscute inca din timpul Imperiului Roman. Avand un climat subalpin placut si oferind peisaje deosebite, Covasna este locatia ideala pentru un concediu relaxant.

Hotelul Hefaistos Covasna dispune de 288 locuri de cazare la nivel de confort de doua stele, oferind turistilor optiunea de a alege intre apartamente, camere duble, precum si Suite cu 3 locuri, special concepute pentru acomodarea de familii dar si pentru prieteni care aleg hotelul nostru pentru vacanta mult visata. Indiferent de tipul de cazare pentru care optati, va veti bucura de confort sporit cat si de conditii de calitate, fiecare camera fiind dotata cu balcon, frigider, televizor cu program prin cablu si grup sanitar cu dus propriu.

De asemenea, Hotel Hefaistos Covasna prin restaurantul propriu cu caracter rustic, ofera numeroase specialitati romanesti si internationale, clientii nostri putand opta pentru pensiune completa la un pret mai mult decat accesibil. Pentru destinderea dumneavoastra, gradina de vara a hotelului ofera numeroase foisoare cu masute din lemn, precum si un gratar de care va puteti bucura oricand.

Baza proprie de tratament a Hotelului Hefaistos Covasna va pune la dispozitie numeroase proceduri sub indrumarea permanenta a unui personal medical calificat, mofeta, baile calde cu apa minerala, electroterapia si tratamentele naturale fiind numai cateva dintre procedurile de care va puteti bucura. Sala de conferinte a hotelului, cu o capacitate de acomodare de 100 de persoane, este dotata cu toate echipamentele necesare diferitelor actiuni.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00