GreenLED

GreenLED

Detalii

Adresa
Brasov, Strada Nicolae Titulescu, nr. 4
Telefon
0268266230
Fax
0268266239
Categorie
Firme instalatii electrice
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1638

Voteaza & Distribuie

Descriere

GreenLED Brasov

Secolul 21 este marcat de schimbări rapide, fie ca vorbim de societate, mediul de business sau de organismele publice. In acest context tot mai mulți factori se aduna pentru a pune presiune asupra modului in care vă desfăşurați activitățile, încercând sa sporiți bunăstarea întreprinderii, a comunităților şi a tuturor indivizilor cu care intrați in contact.
Acestea, împreuna cu contextul economic incert, favorizează însa pe cel care planifica din timp direcția pe care o dorește, iar aici este momentul în care GreenLED va poate sta alături în dezvoltarea pe termen lung.
Cu o gamă variată de produse, adaptabilă pe cerințele si nevoile partenerilor noștri, vă putem oferi soluția necesara pentru a realiza economii semnificative de deținere a echipamentelor de iluminat. Astfel reducem consumul la energie, cheltuielile de înlocuire, disconfortul si riscul de accidente creat muncitorilor și pietonilor de către sistemele cu o rată mare a defecțiunilor.
Prin evitarea utilizării de materiale dăunătoare subliniem dorința noastră de a va oferi o soluție care dincolo de a fi eficientă țintește a fi prietenoasă cu mediul înconjurător. În plus vă putem ajuta în vederea căutării unor surse de finanțare, asigurând posibilitatea de amortizare cât mai rapidă a investiției dumneavoastră.