Costel GSM

S.C JAILBREAK EXPLORE S.R.L

Detalii

Adresa
Botosani, Aleea Pinului, nr. 2 C
Telefon
0754332619
Categorie
Magazine Gsm
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
2209

Voteaza & Distribuie

Descriere

Totul a inceput cu un simplu hobby. In timp s-a dovedit a fi mai mult de atat; in prezent, sub numele cunoscut Costel GSM, am receptionat si finalizat sute de telefoane: diverse mărci, diverse probleme ale acestora etc.
COSTEL GSM este un service specializat in reparatia telefoanelor mobile in special, dar si reparatii de tip hardware/software care ofera calitate si servicii ireprosabile la preturi fara concurenta.
Avand un portofoliu bogat si clienti multumiti, acest fapt a propulsat service-ul COSTEL GSM in fruntea concurentei. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara pasiune, dedicare si mai ales cei 6 ani de zile de experienta si lucru continuu.
Aduc servicii in privinta tuturor problemelor legate de telefonul tau, suport si consultanta, constatarea defectelor fiind GRATUITA!
Intervin in toate defectele, in cazul socurilor mecanice, contactului cu lichide, reparatii hardware pe placa de baza, schimbare componente, touchscreen, display-LCD, corp carcasa, microfon, casca, senzor proximitate, probleme semnal, probleme incarcare, conectori baterie, etc.

Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: 10:00 - 13:00

Filtre

Servicii oferite: Reparatii telefoane mobile
Program extra: Sambata