Prezentare sectiuni

Detalii

CategoriiEconomie, Stiinta
Tagurimarketing online, Promovare online, servicii seo
Data publicariiMiercuri 12 februarie 2014
Vizualizari71920

Voteaza & Distribuie

Descriere

Am incercat sa structuram informatia despre Roportal.ro intr-un mod cat mai simplu de accesat bazat pe domenii de interes (categorii/subcategorii) si nu dupa tipul informatiei (anunt/firma/persoana/site etc.).

Sectiunea Stiri
- stirile sunt preluate din surse apreciate de catre noi, iar utilizatorul cand da click pe stire este trimis spre sursa informatiei.

Sectiunea Articole
- articolele trateaza teme din cel putin 15 domenii de activitate, menite sa ofere utilizatorului informatii utile, emotii, dar mai presus placerea de a lectura.

Sectiunea Director web
- inglobeaza site-uri din Romania, impartite in categorii si sibcategorii dupa nisa de activitate sau domeniul de interes.

Sectiunea Forum
- inca din 2004 forumul site-ului Roportal a fost foarte apreciat de persoanele din mediul onlie, reusind si in prezent sa genereze discutii aprinse si captivante pe subiecte de actualitate.

Sectiunea Anunturi
- utilizatorii pot posta in aceasta sectiune anunturi despre serviciile oferite, produsele comercializate sau despre diverse.

Sectiunea Evenimente
- daca aveti un eveniment de interes public, aceasta sectiune este ideala pentru al face cunoscut in mediul online. Lista cuprinzatoare actualizata va poate ajuta sa va decideti unde doriti sa va petrecti timpul liber.

Sectiunea Produse
- o pagina in care clientii/utilizatorii site-ului au posibilitatea sa promoveze un numar foarte mare de produse. Este foarte util pentru cei care detin magazine online.

Sectiunea Persoane
- un index util a persoanelor care va pot oferii servicii utile: doctori, avocati, notari, mediatori, mesteri, instructori auto etc.

Sectiunea Locatii
- o categorie care prezinta o lista detaliata a strazilor din Romania, a parcurilor, a pistelor de biciclete din marile orase, a localitatiilor si obiectivelor turistice din Romania etc.

https://www.roportal.ro/site/publicitate/