Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
356

Voteaza & Distribuie

Descriere

Si anul acesta, Primaria Municipiului Timisoara va organiza diverse actiuni pentru sarbatorirea zilei de 1 octombrie, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice. Astfel, in data de 1 octombrie, de la ora 10,30 la sala A. M. Guttenbrun va avea loc o prezentare a serviciilor sociale ale municipalitatii timisorene urmata, de la ora 12 de un spectacol - surpriza organizat de beneficiarii de la Centrul de zi pentru Persoane Varstnice de pe Calea Lipovei.
A doua zi, in 2 octombrie, tot la sala A. M. Guttenbrun va avea loc ]ntre orele 9,30- 12,30 un spectacol de muzica populara cu Ana Pacatius, Nicu Novac, Ansamblul Timisul al Casei de Cultura la care se vor adauga grupul Flores.
In data de 3 octombrie va fi ziua portilor deschise la cele trei centre de zi ale Primariei Municipiului Timisoara (cele de pe Calea Lipovei, Telegrafului si Vasile Alecsandri), unde sunt asteptati toti cei interesati. La aceste manifestari sunt asteptati sa participe toti varstnicii din oras, intrarea la spectacole fiind gratuita.