Zian & Kopik

Detalii

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
376

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zian & Kopik in Piata Unirii

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" din Timisoara isi invita spectatorii (atat pe cei mici, cat si pe cei mari) la o reprezentatie in aer liber a spectacolului nonverbal de papusi Zian & Kopik, care va avea loc in data de 10 iunie de la ora 18 in Piata Unirii. Spectacolul este organizat cu ocazia aniversarii a 100 de ani a Serviciului Ecologic RETIM.

Spectacol prezentat in premiera in luna februarie este singura productie teatrala din Timisoara ce are ca tema educatia ecologica, in acest fel contribuind la dezvoltarea atitudinii civice a spectatorilor. De asemenea, fiind un spectacol nonverbal, poate fi savurat de oricine, limba nefiind un impediment.

Zian & Kopik

Kopik si Zian sunt doi spiridusi care iubesc copiii si natura. Sunt colegi minunati si conduc o firma impreuna; sunt cei mai buni in sortarea materialelor, de fapt, sunt adevarati profesionisti. Au grija de toate, dar mai ales de mediu. Ei stiu cel mai bine unde trebuie depuse deseurile din metal, plastic sau hartie. isi fac treaba veseli si in mod responsabil, gasind intotdeauna timp sa se minuneze de lumea inconjuratoare. Cheful lor de joaca si de experiment este nemarginit.

Moto-ul lor: «Gunoi si vrajitorie: Zian si Kopik - numai bine!» isi impartasesc bucurosi cunostintele lor profesionale atat cu copiii, cat si cu adultii. Limbajul lor de spiridusi e limpede pentru toata lumea.

Distributia spectacolului: Pall Gecse akos, Nagy Sandor, Vass Richard si Pall Aniko Katalin. Regia este semnata de Palocsay Kiso Kata.