Zburatorii - un spectacol Xtreme

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
189

Voteaza & Distribuie

Descriere

Are proiectii video, dar nu se intampla in sala de cinema. Personajele au costume, dar nu va invitam in sala de teatru. Miscarile lor sunt incredibile, dar nu vorbim despre o competitie sportiva.


Totul este altfel de cum v-ati obisnuit.


Zburatorii" – un spectacol XTREME se joaca miercuri, 15 iunie, de la ora 22.30, in premiera absoluta, pe Hotelul Ibis Gara de Nord.


Zburatorii - un spectacol Xtreme


Timp de doua saptamani, trupa XTREME a repetat si a creat un spectacol pe fatada Hotelului Ibis. Publicul i-a incurajat de la baza cladirii.Carlsberg i-a vazut la repetitii, i-a aplaudat si i-a sustinut pentru ca XTREME demonstreaza ca „Perfectiunea nu este usoara!".„Zburatorii" – XTREMEDistributia:Copilul/Mirele – Doru Mois

Mireasa - Alina Ulmeanu

Ursitoarea Foc/Nuntas– Andreea Dumitascu

Ursitor Pamant/Nuntas – Casian Badescu

Ursitoarea Apa/Nuntas – Luminita BradVisual – Marilena SingerCoregrafia – Doru MoisRegia – Chris SimionSuport tehnic si logistic – Escape GroupCu sprijinul – Stage ExpertMultumiri speciale: Grigore Lese,

Ibis Hotel, Calin IleProducator – Gala MGMT & PR.Zburatorii" – un spectacol XTREME, miercuri, ora 22.30, pe si in fata Hotelului Ibis (Gara de Nord).