I play Yamaha

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
267

Voteaza & Distribuie

Descriere

I play Yamaha

Yamaha, producator de top in domeniul instrumentelor muzicale, prezinta "I play Yamaha" – caravana expoziție unica in țara și in Europa Centrala și de Est, care va fi deschisa publicului in perioada 30 august - 1 septembrie, in parcarea Baneasa Shopping City.

In cadrul caravanei, vizitatorii vor putea testa, sub indrumarea experților Yamaha, peste 40 de categorii de instrumente muzicale precum claviatura digitala TYROS 4, sintetizatorul pentru producție muzicala MOTIF XF, noul pian digital CVP 605, toba digitala DTX 750, noul saxofon YAS 62 C, dar și modele de chitara electrica, bass sau electro-acustice.
Vizitatorii caravanei expoziție care testeaza instrumentele muzicale vor beneficia de un voucher de reducere de 5% pentru orice achiziție Yamaha de la partenerii autorizați din Romania. Caravana "I play Yamaha" va putea fi vizitata in parcarea Baneasa Shopping City pe 30 august 2013, de la ora 13:00, pana la ora 21:00. In zilele de 31 august și 1 septembrie, publicul este așteptat incepand cu ora 10:00, pana la ora 21:00. Accesul la caravana mobila "I play Yamaha" este gratuit.
Yamaha este un brand apreciat și promovat de artiști internaționali de renume. Printre aceștia se numara și Elton John, Paul McCartney, Alicia Keys sau Chick Corea. Pentru mai multe informații despre instrumentele Yamaha, accesați pagina www.europe.yamaha.com
Evenimentul din acest an reediteaza expoziția mobila "Yamaha Music Tour" din 2012 și include orașe mari precum Iași și Cluj-Napoca. Caravana a debutat pe 23 august 2013 la Timișoara și a trecut deja prin orașele Craiova și Pitești.