Workshop de antreprenoriat social pentru studenti

Detalii

Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
423

Voteaza & Distribuie

Descriere

Workshop de antreprenoriat social pentru studenti

Social Impact Award da startul unei noi competiții de idei de antreprenoriat social adresata tuturor studentilor din Romania. Scopul proiectului este de a incuraja tinerii sa se implice si sa dezvolte proiecte sau chiar organizații care, dincolo de obtinerea unui profit, au in vedere impactul pozitiv pentru societate.

Inițiativa se desfașoara anul acesta in patru țari europene, Austria, Cehia, Romania și Slovacia, iar partenerul principal este Fundația ERSTE.

Sub sloganul "Push the button, change the world!", competitia ofera studentilor resurse financiare, oportunitatea de a participa la workshop-uri tematice si suport pentru implementarea ulterioara a ideilor propuse. De la reducerea saraciei, sanatate, educatie, mediu, dezvoltare comunitara, pana la tehnologii de informare si de comunicare, drepturile omului, egalitatea de sanse, studentii, organizati in echipe de maxim cinci persoane, isi pot alege orice tema pentru a dezvolta o idee de afacere sociala, atata timp cat ea este relevanta pentru comunitatea in care se doreste implementarea.