Warm-up indie pentru Tuborg Green Fest in Silver Church!

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
197

Voteaza & Distribuie

Descriere


Warm-up indie pentru Tuborg Green Fest in Silver Church!Petrecerea Tuborg incepe cu o saptamana mai devreme! Joi, 27 august, incepand cu ora 20:30, toti cei care doresc sa guste in "avanpremiera" din experienta Tuborg Green Fest, sunt invitati in clubul Silver Church din Bucuresti la un party cu muzica live, pe ritmuri electro-indie, accesul publicului fiind gratuit. Invitatii serii vor fi cateva dintre cele mai "fresh" prezente pe scena muzicala autohtona: The MOOod, Les Elephantes Bizzares si Discoballs. Produs de Emagic, Tuborg Green Fest se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, bucurandu-se de participarea unor nume precum Guano Apes, Chicane, The Herbaliser sau The Crystal Method, line-up-ul complet fiind afisat pe site-ul festivalului, www.tuborg.ro.

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate trupe indie-rock din Romania, The MOOoD si-a facut debutul international la inceputul lui 2009, in cadrul Eurosonic, festival dedicat descoperirii si promovarii tinerilor artisti. Vara aceasta, trupa a participat la doua dintre cele mai renumite festivaluri din Europa de Est: B’ESTFEST si Exit unde a impartit scena cu nume precum: The Ting Tings, Mando Diao sau Santana. Les Elephantes Bizzares este cea de-a doua trupa invitata la warm-up party-ul Tuborg Green Fest din Silver Church. Membrii trupei si-au reunit fortele in 2007, cu scopul declarat de a face ''o muzica vesela'', creata pentru sufletul lor. Cu un sound indie-altenativ puternic marcat de influente punk, Les Elephants Bizarres au pornit cu dreptul pe scena muzicala autohtona, reusind ca dupa numai cateva concerte in cluburile bucurestene sa atraga atentia publicului si a oamenilor de muzica deopotriva prin stilul inedit si vibe-ul funky al reprezentatiilor live. Discoballs vor aduce patry-ului de joi un vibe electro, combinand elemente drum’n’bass si breakbeat. Discoballs s-a format in anul 2008 atunci cand Alexei, Mizdan si Kirodian se hotarasc ca pe scena de live entertainment din Romania exista un gol in muzica electronica, infiintand astfel ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale de gen de la noi din tara. S-au afirmat prin numeroase aparitii live, una dintre cele mai recente fiind cea din cadrul Forest Vibes Fest unde au participat alaturi de artisti precum Suie Paparude, Blanoz, The Pixels. Piesele lor s-au diferentiat pe scena de live entertainment prin energie si prin stilul nou inspirat, dupa cum afirma chiar membrii trupei, de "muzica gospel, flori si ceasuri".


Warm-up party-ul de joi, 27 august, este adresat tuturor celor care sunt "deschisi pentru distractie" si doresc sa descopere experienta Tuborg Green Fest, inainte de a veni la festivalul din 4-6 septembrie. Toti cei care doresc sa deschida distractia Tuborg Green Fest la petrecerea de warm-up din Silver Church, sunt asteptati incepand cu ora 20:30, accesul in locatie fiind gratuit si facandu-se in limita locurilor. Desfasurat in Parcul Izvor din Bucuresti, Tuborg Green Fest va oferi acces gratuit publicului si va beneficia de participarea a peste 30 de artisti. In cadrul editiei din acest an, prima zi va fi Electro, avandu-i pe Chicane drept headliner, Guano Apes va fi cap de afis in Ziua Fusion Rock, iar festivalul se va incheia pe data de 6 septembrie cu o zi Romanian Pop-Rock, in care Stefan Banica isi va invita "prietenii" intr-un show de exceptie. Alaturi de acestia, line-up-ul festivalului ii mai cuprinde si pe The Herbaliser, The Crystal Method, Zdob si Zdub, Suie Paparude, AB4, Vita de Vie, Sensor, Mandinga si Publika.Credit: Timi Slicaru
Tuborg Green Fest a facut inconjurul Europei si nu numai alaturi de artisti si trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. Romania ajunge pe harta evenimentelor Tuborg Green Fest, alaturi de festivaluri precum Exit (Serbia), cel mai mare festival de muzica din Europa de Est, Glastonbury si Hard Rock Calling din UK si Sunburst din Malaezia. Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.