Vrajitorul din OZ in cadrul Domini, Domini - Calatorie in Universul papusilor cu glas

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
95

Voteaza & Distribuie

Descriere

TEATRU PENTRU COPII"Domini, Domini – Calatorie in Universul papusilor cu glas""Vrajitorul din OZ" revine la Palatul National al Copiilor!


14 noiembrie 2010, ora 11.00


Dupa succesul inregistrat pe data de 9 Octombrie cu "Vrajitorul din Oz" Asociatia Culturala Maria Domina te invita din nou la Palatul National al Copiilor, locatie ce gazduieste in fiecare week-end cele mai frumoase spectacole de teatru pentru copii, prezentate in cadrul programului educational "Domini, Domini – Calatorie in Universul papusilor cu glas".


Astfel, una dintre povestile preferate ale copiilor, "Vrajitorul din OZ" de Lyman Frank Baum, revine pe data de 14 noiembrie, incepand cu ora 11.00, la Palatul National al Copiilor. Dorothy si catelusul ei, Toto, Omul de Tinichea, Sperietoarea de Ciori sau Leul cel Fricos ii vor face pe cei mici sa descopere un univers comic, muzical, ritmic si colorat.


Vrajitorul din Oz la Palatul Copiilor


"Vrajitorul din Oz" (muzical) va fi remarcabil pus in scena prin distributia de exceptie a Teatrului Gong din Sibiu, un nume cu traditie in ceea ce priveste organizarea spectacolelor de animatie dedicate copiilor si castigator a numeroase premii internationale.


Dorothy si catelusul ei, Toto, Omul de Tinichea, Sperietoarea de Ciori sau Leul cel Fricos ii vor face pe cei mici sa descopere un univers comic, muzical, ritmic si colorat.Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la preturi de 10 lei si 15 lei din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, Baneasa Shopping City – Carrefour Feeria, de la Palatul National al Copiilor, si online prin www.vreaubilet.ro si www.mariadomina.ro.