Vrajitorul din Oz

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
179

Voteaza & Distribuie

Descriere

Teatrul German de Stat Timisoara prezinta marti, 23 februarie 2010, pe scena Teatrului Municipal "Ioan Slavici" din Arad spectacolul „Vrajitorul din Oz", la ora 11.


Marele Oz are puterea de a indeplini orice dorinta, doar el poate sa inzestreze cu curaj, intelepciune si bunatate. Dorothy porneste, impreuna cu tovarasii ei de drum, care ii vor deveni in timp prieteni, intr-o calatorie lunga spre vrajitor. Pe drum vor trebui sa invete cele trei valori: curajul, intelepciunea si bunatatea. Pe scena vor juca, vor canta si vor dansa: Radu Vulpe, Dana Borteanu, Tatiana Sessler, Olga Török, Daniela Török, Rares Hontzu, Peter Papakostidis, Horia Savescu, impreuna cu studentii de la Sectia de Actorie in limba germana Aljoscha Cobet, Anne-Marie Waldeck si Andrea Wolfer.


Textul „Vrajitorul din Oz", dupa L. Frank Baum, a fost adaptat pentru acest spectacol de Éva Labadi Megyes in colaborare cu Diana Manole, traducerea in limba germana fiind realizata de Lorette Bradiceanu-Persem. Textele cantecelor au fost scrise de Dana Borteanu, iar muzica a fost compusa de Cári Tibor. Coregrafia poarta semnatura Lianei Iancu, decorul si costumele au fost concepute de Eugen Varga. Spectacolul a fost realizat in regia Évei Labadi Megyes.


Vrajitorul_din_Oz