Vineri ca in filme in sufrageria J\'ai Bistrot!

Detalii

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
233

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri ca in filme!
Proiectie speciala a filmului O luna in Thailanda

Vineri 7 Decembrie

Primul lungmetraj al lui Paul Negoescu vorbeste despre dorintele si neimplinirile tinerei generatii, dar mai ales despre cum obsesia evadarii din rutina naste la randul ei tot rutina.

Este un film diferit fața de cele cu care ne-a obișnuit cinematografia romaneasca, preocupata de temele politico-sociale ale secolului trecut. „O luna in Thailanda" este un film despre decizii, despre generația tanara a zilelor noastre, o generație confuza ce trateaza dragostea superficial, neacordand suficienta importanța propriilor sentimentelor.

o luna

"O luna in Thailanda" a fost selecționat la Festivalul Film de la Venetia - Settimana della Critica, Festivalul Internațional de Film de la Salonic, Festivalul Filmului Francofon de la Namur, Festivalul International de Film de la Zurich, Festival du Nouveau Cinema de la Montreal, Festivalul de Film de la Cottbus și Festivalul Filmului European de la Sevilla.

La realizarea acestui film a contribuit cea mai tanara echipa de actori și producție din istoria cinematografiei romanești postcomuniste. Din distribuție fac parte: Andrei Mateiu (Radu), Ioana Anastasia Anton (Adina), Sinziana Nicola (Nadia), Tudor Aaron Istodor (Alex), Raluca Aprodu (Raluca), Victoria Raileanu (Emilia), Bogdan Cotlet (Ducu), Ionuț Grama (Toma), Sabina Posea (Bianca), Simona Ghița (Mona), Stefan Munteanu (Kiri), Mircea Rusu (Mihai), Maria Ploae (Elena), Adriana Șchiopu (Carmen), Eszter Tompa (Ildiko), Diana Bogdan (Eva), Raluca Carpinici (Cristina), Cristina Gavruș (Miruna).
Filmul este produs de Hi Film Productions, fiind distribuit de Parada Film.

SINOPSIS
In noaptea Anului Nou, Radu descopera ca nu
e mulțumit de viața lui sentimentala și decide
sa se desparta de prietena sa. Pornește
intr-o calatorie prin cluburile și petrecerile
bucureștene in cautarea fostei iubite. Dar este
ea femeia de care are nevoie cu adevarat?

Proiectia se desfasoara in prezenta regizorului Paul Negoescu si a actorului Andrei Mateiu, carora puteti sa va simtiti liberi sa le adresati intrebari la sesiunea de Q&A de dupa film. Tot dupa proiectie, urmeaza un party la care petrecem ca film.

Intrare 5 RON