"VIN-o sa incalzesti un suflet" - Clubul Leo Timisoara

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
141

Voteaza & Distribuie

Descriere

Proiect "VIN-o sa incalzesti un suflet"
– vanzare de vin fiert in scop caritabil -

Clubul Leo Timisoara reia traditia vanzarii de vin fiert in scop caritabil, si invita timisorenii in perioada 17- 20 decembrie la casuta de la Iulius Mall, situata la intrarea in Curtea de Onoare. Anul acesta vanzarea de vin fiert are ca scop colectarea de fonduri pentru renovarea, reabilitarea si igienizarea sectiei de nou-nascuti prematur din incinta Maternitatii Odobescu.

Leo este clubul de tineret al ONG-ului Lions Club si are ca scop convingerea comunitatii, ca fiecare membru al acesteia poate sa contribuie la bunastarea celorlalti. Pentru Leo primeaza voluntariatul in beneficiul celor mai putin favorizati din comunitate. Aceasta organizatie este peste tot in lume, fiind recunoscuta ca cea mai mare organizatie nonguvernamentala de voluntariat din lume. In Romania activitatea Leo se desfasoara sub egida Districtului LEO124 Romania.

Dupa cum se stie actiunea vinului fiert nu are o traditie doar in Timisoara, ea fiind preluata dupa modelul vienez, unde anual cluburile Lions si Leo din Viena organizeaza astfel de actiuni in cadrul Targului de Craciun, fiind un proiect foarte potrivit pentru perioada Sarbatorilor de iarna.

In vanzare va fi: vin fiert, facut dupa reteta traditionala – indulcit, imbunatatit cu portocale, mere si mirodenii si ceai cald. Pretul de vanzare a unui pahar de vin sau ceai este de 3 lei. Asadar, cumparatorii vor simtii atat atmosfera Sarbatorilor de Iarna, cat si multumirea ca au contribuit la realizarea unui lucru deosebit ce va ajuta multe noi mici sufletele.

In acest sens, va solicitam sprijinul necesar realizarii si promovarii acestui proiect, care speram noi sa vizeze cat mai multi oameni.


Va multumim anticipat!
Contact : presedinte Alexandru Popescu 0744692294
director proiecte Diana Vasilescu 0744430480